13 lenyűgöző szellemkép

Most 13 lenyűgöző szellemkép következik! Vannak emberek, akik azonnal a kamera után nyúlnak, amikor valami igazán hátborzongató történik velük. Most ilyen lencsevégre kapott pillanatokat fogunk bemutatni.

creepy-ghost-photo-1

A kép North Adams-ben készült Massachusetts államban. A főszereplőknek fogalmuk sem volt, hogy mi is történik mögöttük. Odakint éjjeli sötétség honolt.

Creepy-phost-2

Egy paranormális nyomozó, Eric Lavoive kapta lencsevégre ezt a fotót a Mount Prospect temetőben Massachusets államban. A temető a Bridgewater háromszögben található, amely ismert a paranormális jelenségekről. Eric szerint az alak egy polgárháborús katona lehet.

Creepy-ghost-photo-3

Creepy-ghost-photo-4

Linda Masanimpetwa kapta le ezt a misztikus képet a Foxridge Parkban, amely Nevada államban található. A nő elmondta, hogy éppen képeket készített, amikor a furcsa figura megjelent. A parkban elég jó EVP hangokat is felvett.

Creepy-ghost-photo-6

A legfélelmetesebb képet szintén egy paranormális nyomozó, Cheryl Phillips kapta lencsevégre. A fényképet 2005-ban készítették, amikor egy család démoni jelenlétet észlelt otthonában. A családot hat évig zaklatta a szellem, amely kopogószellemi tevékenységet és megszállást is magában foglalt. A fiú 12 éves volt, amikor a kép készült. Azóta sikerült megszabadulni a jelenlététől. 

Creepy-ghost-photo-10

Robin Mosley és csapata a Pennhurst Asylumban vizsgálódtak, amikor ezt a képet készítették. A csoportban egyetlen nő, sem gyerek nem volt jelen. Robin szerint a folyosó végén két gyermek látható, akik egymás kezét fogják. A Pennhurstről mi is írtunk már cikket (ide kattintva megtekinthető).

Creepy-ghost-photo-12

A képet Jeff Bartley készítette a képet egy temetőben, amely a Chestnut baptista templom mögött található Rhode Islanden. A temető ismert egy helyi vámpírlegendáról, amelynek középpontjában Mercy Brown áll. Történetét korábbi cikkünkben leírtuk, ami ide kattintva megtekinthető.

Creepy-ghost-photo-9

Zach Menard igazi rajongója a heavy metal zenének. Egy koncert alkalmával furcsa eseményre lett figyelmes, amikor lencsevégre kapta a furcsa füstöt. A Palladium színháznak hosszú, hátborzongató története van. 

Creepy-ghost-photo-12

Creepy-ghost-pic-17

George Brun teljes mértékben meglepődött, amikor televíziója előtt furcsa árnyalakot vélt felfedezni. Az alakot New Hampshire-i lakásában fedezte fel. 

creepy-ghost-photo-20

A fotón úgy fest, hogy duplán exponálták, azonban Rebbeca Sams Codner szerint nem erről van. A három fiú július negyedikei ünnepségen vesz részt a képen. A negyedik alak a húgok, aki nem is vett részt az ünnepségen. 

creepy-ghost-photo-21

A szemüvegben visszatükröződő alak egy ismeretlen nő alakját rajzolja ki, akit egyáltalán nem ismer a kép készítője. 

real-Ghost-photo

real-ghost-photo-4

A képet Sandra Chase készítette a Gilson Road temetőben New Hampshire államban. Későbbi vizsgálódás után rájött, hogy más is látható a képen a két nő mellett. A kinagyított képen jól látható az entitás.

real-Ghost-photo

Kayla Viall Georgia államban él egy olyan helyen, amely ismert a szellemekről. Sokszor lát megmagyarázhatatlan árnyékokat, amelyeket néha sikerül lencsevégre kapnia.

real-ghost-photo-5

Marion Luoma sokszor lát furcsa dolgokata régi viktoriánus házban, ahol takarítóként dolgozik. A fentebbi kép azután készült, miután hangos lépteket hallott a folyosón. 


forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.