Újabb novellapályázatot hirdetünk

 

Két novellapályázatunk sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy idén ősszel újra pályázatot hirdetünk. Az ősz a kedvenc évszakunk, szerintük ez nem az elmúlás, hanem az alkotás ideje. Tomboljon kint szél és eső, a lakás biztonságában nyugodtan billentyűzetet ragadhat mindenki és elkezdheti pötyögni saját rémtörténetét.

Idén szeretnénk érdekes kihívást adni azoknak, akik szeretik a borzongató írásokat! Mindenkit őszi sétára invitálunk saját vidékén. Ismersz városi legendákat, rémtörténeteket ott, ahol laksz? Esetleg színes fantáziád megtölti lakóhelyedet boszorkányokkal, szellemekkel és egyéb rémlényekkel? Idén olyan novellákat várunk, amelyek saját otthonod környékén játszódnak! Természetesen a történetek igazságtartalmát nem fogjuk ellenőrizni, lehet a fantáziád szüleménye is! Ha külföldön élsz, az se gond, szeretettel várunk minden különleges, félelmetes alkotást!

Novellapályázat

A feltételek a következőek:
 
– mivel az oldalon felnőtteknek szóló tartalom is van, így csak olyanok pályázhatnak, akik elmúltak 18 évesek
– olyan novellákat várunk, amelyek nem jelentek meg még nyomtatásban, ezen kívül nincsenek jelen az interneten sem
– pályázatunk teljesen ingyenes
– minden szerző maximum 2 novellát küldhet be
– a novellák minimum 1000, maximum 2500 szót tartalmazhatnak, 12-es Times New Roman betűtípussal
– a műveket a bizzariummagazin@gmail.com címre várjuk, a tárgy novella legyen
Határidő: 2015. december 1. 95de9258205ff095b15fdd876764895c(kedd) éjfél.
A legjobb pályaművek elérhetőek lesznek az oldalon, ingyenesen letölthető formátumba. A legjobb pályaművek elérhetőek lesznek az oldalról e-book formátumban. Kereskedelmi forgalomba nem fognak kerülni, egyetlen célunk az írás és a bizarr gondolatok megosztásának öröme! Emellett első három novella íróját megajándékozzuk egy-egy pentagrammás nyaklánccal!
Sok szeretettel várjuk a pályázatokat!
Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

This article has 17 Comments

 1. Amit el tudnék küldeni, az hosszabb, mint a megszabott 2500 szó. 🙁 Gondolom, 3862 szavas novellát már nem fogadnak el… 🙁

  1. Hamar kérdezted 🙂 Úgy tervezzük, hogy január végén meglesznek az eredmények, mivel decemberben kissé lassabban őrülnek majd a mi malmaink is 🙂

   1. Köszönöm. Akkor addig várakozok. 🙂 És boldog ünnepeket!
    Remélem, az én malmaim nem őrülnek meg sem lassan, sem gyorsan. 😀

 2. Sziasztok!
  Sajnos az idei novellapályázatot ki kell hagyjam. Egy helyi báróról gyűjtöttem anyagot: a bikali Puchner kastély hajdani uráról, aztán kiderült, hogy amivel a helybéliek megvádolták, égbekiáltó ostobaság. Idővel közbeszóltak a tanulmányaim, és egyszerre a kettő nem megy. Az eredmény persze később megérne egy cikket. A többieknek szeretnék ezúttal is sok sikert kívánni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.