Újabb félelmetes tweetek gyerekektől

Azt hiszem, biztosan állíthatjuk, hogy a félelmetes gyerektweeteket egyszerűen lehetetlen megunni, ezért most hoztunk nektek egy újabb csokrot! Borzongásra fel!

#1

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Ugyanez történt a fiammal is. A képzeletbeli barátját Jonnak hívták. A bátyám Jon pontosan két évvel a fiam születése előtt halt meg. Voltak fotóink Jonról, és egyszer ezt mondtam a fiamnak: “Odáig lett volna érted.”, erre ezt válaszolta: “Ó, igen, és nagyon hiányzol neki.” A gardróbban sírtam.

#2

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor a lányom kétéves volt, épp fürdettem, és mélyet sóhajtottam, kifárasztott a harc a kétévesemmel, aki képtelen volt elviselni, ha víz érte az arcát. Teljes kiakadásában felnézett rám, és így szólt. “Csak félek anya, múltkor megfulladtam, amikor éltem, erre visszatért a játékhoz.”

#3

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Évekkel ezelőtt a kisöcsém meghalt, és kilenc hónappal később a kishúgom koraszülötten jött a világra. Körülbelül négy éves volt, amikor ezt mondta anyának: “Örülök, hogy újra veletek lehetek. Isten elvett, mert nagyon beteg voltam, de ettől nagyon szomorúak voltatok, ezért visszajöhettem.”

#4

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor az unokaöcsém három éves volt, mesélt nekünk egy kutyáról, ami az ágya lábánál volt. Gondolom, megvédte őt. Leírta a család kutyáját, akit el kellett altatni azelőtt tavasszal, mielőtt megszületett, akiről sosem látott egyetlen képet sem.

#5

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor az unokahúgom négy éves volt, ránézett az Eiffel torony képére, és ezt mondta: “Sosem mehetek oda. Ott vágták le a fejemet”.

#6

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor kicsi voltam, láttam egy idős nénit, aki figyelte, ahogy alszom, és anya azt hitte, megőrültem. Felnőttként találtam egy fotóalbumot egy régi, sárga képpel 1920-ből, az üknagyanyám volt rajta, és azonnal felismertem a nőt, aki az ágyam mellett állt.

#7

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor kicsi voltam, azt tetettem, hogy a nevem Elizabeth Ann Sullivan, és szerettem hosszú ruhákat viselni, meg masnit a hajamban. Ezt a nevet használtam a játékhoz, és régimódi családnak neveztem. Elmeséltem a tesóimnak is, hogyan legyenek “régimódiak”. Évekkel később, a húszas éveimben kiderült, hogy a dédnagymamámnak, akit sosem ismertem (meghalt fiatalkoromban) volt egy kistestvére, aki az 1800-as évek végén született, és Elizabeth Ann Sullivannek hívták, és mindig masnit viselt a hajában, és három évesen halt meg influenzában.

#8

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Attól a pillanattól kezdve, hogy kisöcsém beszélni tudott, teljes párbeszédeket folytatott a szobában egyedül. Egyik éjjel apám a folyosón hallgatta, mit mond, és épp, amikor apám be akart lépni, a testvérem megkérdezte: “ne, várj még, hova akarsz menni?”

#9

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amíg anyukám terhes volt, elég komoly komplikációkkal nézett szembe, azt mondták neki, hogy a kisbaba valószínűleg meg fog halni. Aztán a kutyám (shadey) hirtelen meghalt, és a gondok megszűntek. Édesanyám életet adott egy egészséges kislánynak, aki totyogósként mindig Shadeyt emelgette.

#10

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Az unokaöcsém két éves volt, amikor elmesélte, hogy Botswanában harcolt, és ha földgömböt adtunk a kezébe, akkor rámutatott egy pontra, és megmutatta, hol élt.

#11

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor tíz éves voltam láttam nagypapámat, aki 3000 kilométerre élt tőlünk, a szobám ajtajában egy röpke pillanatra. Másnap, beszálltam az autóba iskola után, és mielőtt anya mondhatott volna valamit, kibukott belőlem: “valaki meghalt”. Nagypapa meghalt előző éjjel. Évek óta nem gondoltam erre.

#12

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor totyogós voltam mindig Mary Poppinst néztem a nagymamámmal, aztán egyszer felé fordultam, és ezt mondtam: “Akkor is néztem már ezt veled, amikor kislány voltál”, erre megkérdezte, mi volt akkor a nevem, és azt mondtam, hogy Maud. Nagymamám nagymamájának a neve. Mindenki kibukott tőlem.

#13

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
A háromévesem sokszor beszélt George nevű barátjáról, aki szeretett vicces kalapokat viselni, és buborékot fújni. Ez a dédnagyapja. Már egy évtizede meghalt a születése előtt, ráadásul pontosan egy napon születtek.

#14

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
A fiam elment az exanyósom házába karácsonykor, amikor hároméves volt. Visszatérve ezt mondta: Láttam nagypapát. Senki sem látta csak én, de nagyon boldog volt. A nagyapja meghalt pár hónappal a megfoganása előtt. Égve hagytuk a villanyt aznap este.

#15

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Miközben betakartam a fiamat, ő lazán elmesélte, hogy nemrég már élt egy életet, és Geraldnak hívták, és volt egy bátyja, Cole, aki az üzlettársa is volt, és együtt haltak meg egy autóbalesetben. Egész éjjel nem aludtam.

#16

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor fiatalabb voltam, komoly pánikrohamot kaptam, ha megláttam egy vulkánt a tévében. Elmondtam anyának, hogy kislány voltam, és meghaltam a bátyámmal és a családommal, amikor a por kijött a hegyből, és égette a mellkasunkat. Teljesen meg voltunk róla győződve, hogy Pompeiiben haltam meg.

#17

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Ok, most jön a borzongás! A nagybátyám még kisgyerek volt, amikor egy órára a halott nagyanyja vette át felette az irányítást, és olaszul beszélt (nem tudott többet pár szónál) a nagyi dialektusában, és halott rokonokat emlegetett. Megesküdött, hogy nem emlékszik ebből semmire.

#18

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor a fiam még alig volt kettő, és alig bírt még mondatokban beszélni, olyan szavakat használt, hogy “bomba, robbanás, sípoló fül”, amiket nem tanítottunk neki, és sehol sem halhatott. Ráadásul nagyon szerette a második világháború idejéről származó zenéket.

#19

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor kicsi voltam és St. Pete-ben éltünk, apám meglátott engem, hogy magamban beszélek és játszom. Elmondtam neki, hogy Lynn-nek (az anyukája, akivel sosem találkoztam ezelőtt) elmúltak a fájdalmai (ezelőtt halt meg rákban)

#20

Creepy-Weird-Stories-Kids-Tweets
Amikor kicsi voltam, folyamatosan álmodtam arról, hogy szeretteim meghalnak. Az őrült része a dolognak, hogy minden családtagom, akiről ezt álmodtam ténylegesen meghalt az általam leírt módon 6 hónappal, egy évvel később. A szüleim elvittek pszichológushoz a harmadik családtag után.
forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.