Újabb félelmetes halloweeni rituálé

 

Ma újra félelmetes játékkal jelentkezünk, ezzel is érdemes óvatosan bánni!

Image Credit: Bruno Passigatti

Ez a Halloweenkor elvégezendő rituálé inkább modern időkre datálható vissza, de ennek ellenére félelmetes, sőt veszélyes is. A rituálét pontosan 11:59-kor kell elvégezni október 30-án, az utolsó percben Halloween előtt. Menj ki  kertbe, keress egy üres helyet a földön, rajzolj egy kört a piszokba a kezeddel (ne használj mást). A körbe férjen bele a telefonod, amelyet rezgő módra állítva középre kell tenned. Emlékezz rá, hogy folyamatosan nézned kell a telefont, sohase fordulj el tőle. Figyeld a telefont a következő tizenöt percben. Ezekben a percekben elviekben hívnia kellene egy ismeretlen számnak, de semmiképpen sem szabad felvenned azt.

Image Credit: Lion Hector

Miután a telefon abbahagyja a csöngést, várj még egy kicsit. Kapnod kell egy SMS-t is ugyanarról a számról. Az üzenet elolvasása biztonságos lehet, de csak akkor, hogyha a telefon a körben marad. Az üzenetben egy másik telefonszámnak kell lennie, amelyet azonnal fel kell hívnod, de továbbra is figyelj arra, hogy a telefon ne kerüljön ki a körből. Hangosítsd ki. A vonal másik végén egy férfi fog válaszolni, aki megkérdezi a lakcímedet, amit azonnal el kell mondanod. A férfi közli veled, hogy november elsején 23:59 perckor kopogtatni fognak az ajtódon és egy csomag fog érkezni, amelyben egy apró rádió lesz elemekkel. Be kell helyezned az elemeket, de nem szabad felkapcsolnod a rádiót egészen 12:15-ig. Ekkor azonban a 111.1 AM vonalra kell hangolnod és figyelmesen hallgatni.

Image Credit: Bruno Passigatti

Furcsa szöveget fogsz hallani, de ugyanaz a férfi lesz, akivel két napja beszéltél. Ahogy hallgatod a furcsa beszédet, fejfájást tapasztalhatsz, amely egyre erősödik, de semmiképpen ne kapcsold le az adást. Pontosan 12:25-kor az üzenetnek vége lesz, helyét halk zene veszi át, amely azonnal megszabadít a fájdalomtól. Mostanra a rádió feltöltődött azzal, ami hihetetlen szerencsét fog hozni neked, hogyha be van kapcsolva és a közeledben van. A szerencse közel kifogyhatatlan, életed minden területére kihat: egészség, kapcsolatok, pénz stb. Aztán egyszer majd kifogy az elem a rádióból, amely azonnali változásokat hoz el.

Image Credit: iStock/Kutsuks

Ekkor egy jelenlétet kezdesz majd érezni, mintha valaki figyelné minden mozdulatodat. Néha egy fura alakot látsz majd a szemed sarkából vagy fura hangot hallasz, amit nem tudsz hova tenni. Ezért kell fizetned a jó szerencsével, semmit sem tudsz tenni ellene.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.