Újabb creepypasta

A mostani félelmetes történet egy ArmTheAnon nevű felhasználótól származik, aki 2010-ben tette fel sztoriját az internetre. Mára a felhasználó profilja eltűnt, nem tudunk róla semmit. A történet egészen hosszú időre nyúlik vissza, amikor még a felhasználó általános iskolás volt. Mindannyian emlékszünk arra, amikor mozgóképet készítettünk a füzetünkbe úgy, hogy minden lapra rajzoltunk valamit. A szerző emlékezett arra, hogy ő egy ötven lapos mozgóképet készített, amivel hosszú órákat töltött el. Tudta, hogy egy integető figura van a lapokon, aki mosolyog, majd elsétál. 

Sok idő eltelt, a rajzoló felnőtt lett, a projektet pedig elfelejtették. Egészen addig, amíg nem találkozott egy dobozzal, amelyben a gyerekkori rajzait gyűjtötték össze. Az édesanyja őrizte meg az alkotásokat. Ahogy megtalálta a jegyzetfüzetet azonnal visszajöttek az emlékei. Elmosolyodott, majd hosszú évek múlva először nyitotta ki a füzetet. Meglepődött, hiszen rengeteg régi alkotása elfakult az idővel, azonban ez a mai napig pompázott. De nem ez volt a legfurcsább dolog.

Flip_Book_top-1050x648

A férfi végigpörgette a lapokat. A pálcikaember besétált a képbe, elmosolyodott integetett, mint annyiszor azelőtt. De nem sétált tovább az utolsó lapon, csak nézte az alkotót. Egy pillanatra a férfi azt hitte, hogy ez egy másik könyv, vagy esetleg rosszul emlékezett, de amikor újrapörgette, akkor megint megváltozott. Egy második pálcikaember sétált be a látótérbe, aki magával hordozott valamit. A férfi újra végigpörgette a lapokat.
A második figura egy baltával támadta meg az elsőt és azonnal lecsapott. Az első figura összeesett, a firkálmányok kifejezték a vért. A könyv megint véget ért. A férfi újra végighajtogatta a lapokat. A mániákus alak a végén újra ott volt. Azonban az utolsó sorban kirajzolódott a felirat: Te vagy a következő.

Flip_Book_01 Flip_Book_02 Flip_Book_03 Flip_Book_04 Flip_Book_05 Flip_Book_06

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.