Újabb átkozott baba

 

Haroldot, a kísérteties babát Anthony vásárolta meg 2004-ben az interneten, más tárgyakkal, amelyekre azt mondják, szellemek kísértik őket. A baba igen rossz állapotban volt, az 1930-as évekből maradt ránk. A nő, aki eladta Haroldot azonnal aggódni kezdett az új vásárló miatt, hiszen elmondása szerint a baba teljesen átkozott. 

harold-the-haunted-doll-2

Ahogy megérkezett a baba Anthony házába, az EMF detektor nem jelzett semmit. A férfi felvonta a vállát, kissé csalódottan, de ennek ellenére feszületet és szentelt vizet helyezett a baba mellé. Napokkal később egy barátjához vitte el a babát, akikkel közösen felvételeket készítettek Haroldról, és meg voltak lepve, amikor a felvételeken a “fogd be, ribanc” szavakat hallották. A férfi nyolc évre eltette a babát, mielőtt a történet folytatódott volna.

harold-thehaunted-doll-9

2013-ban kivette Haroldot a tárolóból és egy képet tett fel az internetre a babáról, és azonnal érdekes visszajelzéseket hallott. Az emberek szédülni kezdtek, a fejük is fájt a képektől. Volt valaki, aki felébredt éjszaka, és úgy érezte, hogy Harold nézi őt a sötétben. A babát a mexikói babaszigetre is ki akarták szállíttatni.
Később mások is megerősítették, hogy a babát szellem szállta meg. Egy médium azt állította, hogy több lélek is kapcsolódik a babához. Televíziós műsort is készítettek Haroldról, amely szintén fejfájásokat okozott jó pár embernek. Harold a mai napig gazdájával, Anthonyval él, aki további információkat keres a babáról, a mostani állás szerint Haroldot egy démon szállta meg.

harold-the-haunted-doll

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: