Új találmány: LED fények a bőröd alatt

Most olyan dolgot fogunk mutatni nektek, amiről nem is sejtettétek eddig, hogy egyáltalán lehetséges! A biohackerek világa mindig rengeteg érdekességet rejt. Most kitalálták, hogy lehetnek LED fények a bőröd alatt!

A Northstar V1 nevű csoport világító fényeket ültetett a bőre alá. A körülbelül pénzérme méretű chip olyan fényeket gerjeszt, amelyekkel a szentjánosbogarak és a medúzák is világítanak. A lelkes csoport először magán próbálta ki a kétes találmányt, de most találtak maguknak alanyokat is a különlegességhez.
Meglepő, de igencsak sokaknak tetszett a találmány és szeretnének saját maguknak is világító fényeket a bőrük alá. Nagyon sokan a tetoválásaikat szeretnék kivilágítani velük. Ti éreztetek már hasonló késztetést?

Northstar-V1-biohacking

 

Northstar-V1-biohacking3

 

Northstar-V1-biohacking4

 

Northstar-V1-biohacking2

 

Northstar-V1-biohacking5

 

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.