UFO Pápua Új-Guineában

1959. június 27-én egy ausztrál misszionárius, William Gill odakint állt a meleg sötétségben, amely körbevette Pápua Új-Guinea szigetén. Szemét a kristálytiszta égre irányította 25 másik szemtanúval együtt. A második alkalommal azon a héten egy UFO-szerű lény jelent meg a fák tetején. A járműben található lényeg integettek a lentieknek! Ezután Gill egy furcsa, harmadik típusú találkozást tapasztalt meg.

A jelenség előtt egy nappal Gill atya levelet kapott Davd Durie-tól, aki elmesélte a különleges UFO jelenségeket. Válaszként elmondta, hogy nincs kétsége az ilyen lények létezése felől, de szeretett volna tudományosabb magyarázatot is látni maga előtt. Úgy gondolta, hogy rengeteg UFO-jelenség az elektromosság miatt születik meg. Második nap újabb levelet írt Gill, amelyben már egyáltalán nem kételkedett a jelenségeket illetően, hiszen a saját bőrén tapasztalta a dolgokat. Elmondta, hogy órákon keresztül UFO-aktivitást tapasztaltak a szigeten, így már biztos benne, hogy léteznek. 
A hatalmas UFO megjelent Gill atya szeme láttára, aki egész életében képtelen volt elfelejteni ezt a furcsa jelenséget.

FatherGillNew

forrás: TheGhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.