További rémtörténetek kórházakból


Keddi bejegyzésünkben kórházi rémtörténeteket osztottunk meg veletek, és ahogy már akkor is írtuk, rengeteg ilyen sztori akad. Egyesek kevésbé félelmetesek, míg másoktól egyenesen borsózik a hátunk.

Egy meg nem nevezett kórházban dolgozó fiatal nő gyakran látott a folyosókon szaladó árnyembereket, egyik alkalommal el kellett futnia az egyik ilyen jelenség elől, végül egy szobában talált menedékre, az árnyember meg továbbfutott. Rettegve mesélte el a kollégáknak, részint az élmény tett rá ilyen benyomást, másrészt azért félt attól, hogy őrültnek nézik majd, ám meglepetésére és rémületére kiderült, hogy egyáltalán nem ő volt az egyetlen, aki hasonló jelenséget tapasztalt.

Fort Worth rehabilitációs intézete korábban gyermekkórházként funkcionált, egy szép, régi épületről van szó, amiben első ránézésre öröm az előírt pihenés. Ám a páciensek elégedetlenkedtek: sok beteg sokat panaszkodott játszadozó gyermekekre, kicsik zsivajára, akik éjjel-nappal kiabálnak vagy kergetőznek. Nemcsak a páciensek szembesülnek azonban a folyosókon lévő gyermekekkel, hanem a személyzet is: néha a székek maguktól mozogni kezdenek, és hangoskodást hallanak.

Más történetben szintén gyermekek bukkannak fel. Akkor látják őket a betegek, ha már halálukon vannak, vagy haldoklásuk előtti órákban, napokban. Ezek a gyermekek szépek, sokszor szőkék, és olyan páciensek veszik őket észre, akiket a kórházi személyzet értelmesnek, nyitottnak és józannak ismer, nincsenek hallucinációik vagy ilyen mellékhatásokat okozó gyógyszereik.

Az állatok, különösen a macskák, szintén állandó szereplők. Hol tényleges formájukban jósolják meg a halált (akihez legközelebb ülnek le, az fog elhunyni), más esetekben csupán a kórtermekben tekeregnek.

Hogy léteznek-e szellemek, kísértetek, vagy vannak-e természetfeletti jelenségek, esetleg csak az elménk játszik velünk, ezt mindenki saját kedve, hite és élményei alapján döntik el. A kísértettörténetek sem mind szörnyű lényekről szólnak, sokszor egy-egy furcsa tapasztalás megoldáshoz vezet vagy jelzésértékű.

Forrás: abovetopsecret

Képek: Tumblr

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: