Történetek ikerekről, amelyek félelmetesebbek a horrorfilmeknél

Az ikrekkel kapcsolatban rengeteg különleges történet kering. Most hoztunk pár olyat, amelyek még a horrorfilmeket is meg fogják hazudtolni!

Különválasztva ugyanattól az élettől
Hogyha két ember együtt él, akkor sok esetben ugyanazokat a szokásokat veszik fel, és egymáshoz hasonlóan kezdenek el viselkedni. Ugyanazok a barátaik, a rutinjaik és sokszor még a szerelmük is. James Lewis és James Springer egypetéjű ikrek voltak, akiket születésükkor különválasztottak. Amikor találkoztak, kiderült, hogy tulajdonképpen ugyanazt az életet élik. James Lewis elvett egy nőt, Lindát, majd elváltak, később hozzáment egy Betty nevű nőhöz, akikkel egy James Alan nevű fiuk lett. Lewis adoptált egy babát, késő harmincas éveiben, és ekkor találkozott először ikertestvérével, James Arthur Springerrel. Kiderült, hogy ő is elvált egy Linda nevű nőtől, hozzáment egy Bettyhez és mind a ketten James Alannek nevezték el a fiukat

Halál ugyanazon a napon
Osztozni a születésnapon is épp elég, de még őrületesebb még meghalni is ugyanazon a napon. A 72 éves ikreknek Finnországban még ezt is sikerült megcsinálniuk. Azon a napon egyiküket egy autó ütött el bicajozás közben, amíg két órával később, pontosan ugyanazon az úton, másfél kilométerrel távolabb a másik ikertestvért is elütötték.
 

Ugyanazon a napon született babák
Ashlee Spinksnek és Andrea Springernek sikerült ugyanazon a napon világra hozniuk gyermekeiket. Ráadásul ők is ikreket szültek.
 

Iker az ikerben
Sanju Bhagat Indiában született, egész életében hatalmas, duzzadt hasa volt, mintha terhes lenne. Egyszer végre vállalkozott arra, hogy eltávolítsák a testében rejtőző “tumort”. Az orvosok megdöbbenve tapasztalták, hogy saját ikertestvére megcsonkított részei vannak benne.
Hoppá, összeházasodtunk
Az Egyesült Királyságban olyan eset is előfordult, hogy két ember bizony hihetetlen módon egymásra talált, úgy referáltak a másikra, mint lelki társra. Kiderült, hogy valójában ikertestvérek, amit a szüleik titkoltak előttük hosszú éveken át. Ráadásul 2008-ban a brit bíróság érvénytelenítette a házasságukat vérfertőzés miatt.
Tüköréletek
Oscar Stofe és Jack Yufe szintén születéskor elválasztott ikrek, akik sohasem sejtették, milyen sok hasonlóságot rejtenek a szokásaik. Két teljesen különböző környezetben nőttek fel. Yufét zsidóként neveltk fel Trinidadban, amíg Stofe Németországban nevelkedett és katolikus lett (ráadásul még Hitler ifjúsági mozgalmának is része volt). 21 évesen találkoztak először, amikor is nem szimpatizáltak igazán egymással, ezért úgy döntöttek, többet nem találkoznak. De 25 évvel később mégis összefutottak és a hasonlóságok elképesztőek voltak. Ugyanazokat a ruhákat viselték, ugyanazokat a fura szokásokat vették fel. A könyveket hátulról előre olvasták, lehúzták a vécét használat előtt és után.
 

Celeb médiumok
Terry és Kinda Jamison talán a legismertebb iker-médiumok. Még nagyon fiatalon ráébredtek paranormális tehetségükre, ezért azonnal ezen a területen kezdtek el dolgozni. Állításuk szerint tudnak beszélni halottakkal. Elmondták, hogy Michael Jacksonnal, Dianával és Whitney Houstonnal is felvették a kapcsolatot. Ráadásul képesek megjósolni a jövőt, például előre elmondták 9/11-et és a számos lövöldözést. Ugyan sokak szerint szemfényvesztés, amit csinálnak, rengetegen adnak a véleményükre és még saját YouTube csatornájuk is van.
Fura kapcsolat
Richard és Damian Powers érzik, amit a másik érez. Az ikertestókat külön, hangszigetelt szobákba helyezték el. Richardhoz egy vödör vizet tettek, amíg Damiant hazugságvizsgálóra kötötték. Richardnak bele kellett tennie a kezét a jéghideg vízbe. Ugyanabban a pillanatban Damien eredményei megugrottak, érezte, amit testvére érez.
 forrás: FashinBeams

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.