Toronto alagútban lakó szörnyetege

Az egész világon terjednek történetek félelmetes, csatornákban lakó szörnyetegekről. Vannak véres, hátborzongató és kísérteties sztorik is. New Yorkban hírhedten emberevő aligátorok laknak a csatornákban, Londonban óriási fekete disznók, amíg Torontóban a Káposztavárosi Csatornaszörny él. Amíg Kanadában is számos városi legenda terjeng, a csatornaszörny az egyik leghírhedtebb mind közül. Vajon valójában csak mítoszról beszélünk? Valaki összetévesztett egy kóbor kutyát a borzalommal, esetleg egy hódot? Járjunk most ennek utána!

1979-ben egy férfinek megelevenedtek a rémálmai, miközben a csatornákban járkált végig. A hír a Sunday Sunban jelent meg, ezzel a címmel: Csatornaszörnyeteg Cabbegetownban? A cikkben egy torontói lakost, Ernestet ismerhettük meg, aki egy elveszett kiscicát keresett a csatornában a lakása közelében, azonban egy rémséges szörnyeteggel találta szembe magát, amely persze annyira lesokkolta, hogy elmenekült. Azt mondta, hogyha leírja, hogyan nézett ki a lény, az emberek őrültnek vagy részegnek gondolják majd, és sosem hisznek neki.

In 1979, A Man “Saw A Living N... is listed (or ranked) 1 on the list A "Living Nightmare" Lurks In Toronto’s Underground Waterways... Waiting
A csatornaszörnyetegnek hosszú, vékony narancsvörös szeme van. Ernest volt az első és egyetlen ember, aki látta a szörnyeteget, amely egy kissé szamárhoz hasonlított, de szeme narancsban izzott. Azt mondta, a zseblámpa fénye világított rá. A szörnyetegnek hatalmas fogai voltak és szürke bundája. Elmondása szerint fújtató hangon közölte vele a szörnyeteg, hogy menjen el, mire a férfi meg is fogadta a tanácsot.
The Tunnel Monster Is Long, Th... is listed (or ranked) 2 on the list A "Living Nightmare" Lurks In Toronto’s Underground Waterways... Waiting

Az Animal Planet is kutatást indított a szörnyeteg után. A műsorban Torontóban csatornamunkásokat küldtek le, hogy odalent keresgéljenek. Később Salako Kalfou azt mondta, hogy az alagút egy része beomlott, és sokak szerint maga a lény okozhatta ezt, hogy az emberek meg se kereshessék.
A lény egyébként lehetségesen egy Memegwesi, a helyi indián kultúrkörből, amely a folyók és tavak közelében él. Ezek a lényeg általában nagyon trükkös tolvajok, amelyek felfordítják a kenukat, ha nem ajánlanak fel nekik valami szuper dolgot, például dohányt. A mítosz szerint ezek a lények halászhálókat lopnak, de emellett hasznosak is lehetnek. Régen kivájt sziklákban éltek, és nagyon szőrösek, és éles orrhangjuk van.

Ranker Video
Lehetséges, hogy a régi, Toronto alatt futó folyók képzik a szörnyeteg otthonát. Toronto alatt számtalan folyó húzódik, amelyeket a munkások csatornákkal vezetek el, hogy rendesen el tudjanak folyni a város alatt, így éppen ebben is élhetnek ezek a különös lények.
It Could Be Part Of An Alien E is listed (or ranked) 7 on the list A "Living Nightmare" Lurks In Toronto’s Underground Waterways... Waiting
Emellett gyanakodtak már Chupacabrára, amely vérszívó szörnyeteg. Ezek a lények húsevő szörnyetegek, amelyek borjakat, csirkéket, kecskéket és házi kedvenceket is megesznek. Ezeknek is vörös szemük van, tehát hasonlít a csatornaszörnyre. Azonban ezekre inkább a csupasz, szőrtelen bőr jellemző, de mások szerint lehetséges, hogy ezek a lények Kanadában szőrösek, hogy jobban felkészüljenek a télre.
It Could Also Be A Chupacabra, is listed (or ranked) 8 on the list A "Living Nightmare" Lurks In Toronto’s Underground Waterways... Waiting

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.