TOP 10 legrosszabb horror

Persze én sem láttam az összes horrorfilmet, így csak saját tapasztalataimról vagyok képes beszámolni. Próbáltam olyan filmeket összeválogatni, amelyeket éppen azért érdemes megnézni, mert már komikusan rosszra, egyáltalán nem félelmetesre sikeredtek. A folytatásokat kihagytam, hiszen azokkal a lista elképesztően nagyra duzzadt volna. Meg kell hagyni, így sem volt egyszerű dolgom. Mindenki hozzáteheti a saját filmjét kedvenc borzalmas filmjeit is!

  1. House of Wax (Viasztestek, 2005)

Ez a film 1953-as párjának feldolgozása. A történet szerint egy csoport tinédzser egy különleges viaszmúzeumba kerül, ahol hamarosan azért kell küzdeniük, hogy ne ők legyenek a következő kiállítás. Ebben a moziban Paris Hilton filmes debütálását is láthatjuk. Nem túl jól, egyszerű tucat történet, sok gusztustalan viaszfigurával.

House-Of-Wax-house-of-wax-17382825-1024-768

  1. The Covenant ( A testvériség, 2006)

Sok helyes fiú, szuperképességekkel megáldva küzdenek a gonosz ellen. Akár jó is lehetne, de mégsem az. Valahogy túlzottan nyálas, sokszor igen furcsa megoldásokkal. Egy pillanatra sem félelmetes, izgalmasnak sem mondható.

  1. The Human Centipede (First Sequence) (2009)

A történet szerint egy őrült tudós elrabolt embereket varr össze úgy, hogy a szájuk a másik ember végbeléhez csatlakozzon, ezzel akarja létrehozni az emberi százlábút. Talán a gusztustalanság okozza a legnagyobb problémát, azonban ha valakit rávett a perverz kíváncsiság, hogy megnézze a filmet sokkal többre ne is számítson ennél. Szigorúan szórakozásnak ajánlott, erős gyomrúaknak.

  1. Darkness Falls (A sötétség leple, 2003)

Vegyünk valami egyszerűt, például a Fogtündér elvetemült társát, aki gyermekeket rabol az éjszaka közepén. Egyetlen gyereknél azonban igazi ellenfelére akad. A filmet főként a Fogtündér megjelenése, érdekes ábrázolása rontja el.

  1. One Missed Call (Nem fogadott hívás, 2008)

Az emberek jövendőbeli énjüktől kapnak üzeneteket haláluk időpontjával, részletes leírásával, ennek ellenére sem sikerül elkerülniük a halált. Teljesen tipikus, kiszámítható, igazi szenvedéssel tűzdelt horror.

  1. House of Dead (Holtak háza, 2003)

Egy csoport tinédzser érkezik egy elhagyatott szigetre, amelyet fel kell fedezniük. Természetesen ott vérszomjas zombik lakoznak. A fiataloknak küzdeniük kell életükért. Sejthetjük a végét, nézhetjük, ahogy az össze érdektelen szereplőt egyenként kaszabolnak le a zombik.

  1. Alone in the Dark (Egyedül a sötétben, 2005)

Sohasem számíthatunk jóra, hogyha videojátékból készítenek horrort (egyébként az előző film is ilyen). Edward Carnby a paranormális nyomozó igyekszik a misztikus események nyomába eredni. Közel nézhetetlen kategória.

  1. Megapiranha (Mega Piranha, 2010)

Ez a film annyira rossz, hogy már-már szórakoztató kategóriába esik. Természetesen hatalmas piránhák tépik szét az embereket. Mindenkinek ajánlom, aki igazán jót szeretne nevetni. Azt viszont nem garantálom, hogy a film végig is ülhető.

267572-giant-monster-movies-mega-piranha-wallpaper

  1. FeardotCom (Félelem.com, 2002)

A Kör után szabadon létezik egy website, ahová felmész, majd 48 órán belül elhalálozol. Igazán eredeti, pontosan egy évben a nagysikerű The Ringgel. Nem csoda, hogy a mozit elég keményen lehúzták.

  1. Mega Shark Versus Giant Octopus (Gyilkos cápa vs. óriáspolip, 2009)

A legjobbat – ez esetben a legrosszabbat – kell a végére hagyni. Ezt a filmet borzalmassága ellenére mindenkinek ajánlom. A színészi játék, a technikai megoldások, a történet egyszerűen mind csodálatosak. A legrosszabb értelemben. Ha valaki nem akarja végignézni, akkor csak keressen rá a YouTube-on!

 

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.