TOP 10 filmek földönkívüliekről

Hogyha igazi UFO és alien-invázió mérgezésben szeretnél szenvedni, akkor sok szeretettel ajánljuk ezeket a filmeket. Vannak a listában akciósabbak és elgondolkodtatóak is. Mindenkinek jó válogatás kívánunk!

Jelek (Signs, 2002)
Mel Gibson és gyermekei küzdenek a földönkívüliek megszállása ellen. Igazi hátborzongató science-fiction, mindenkinek ajánlott, aki még nem látta.

Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still, 2008)
Egy idegen faj azzal a céllal érkezik a Földre, hogy mindent elpusztítsanak, majd egy új kolóniával népesítsék be a bolygónkat.

District 9 (2009)
A kilences körzetbe zárja el a kormány a földönkívülieket, azonban nem tesznek semmit azért, hogy elküldjék a furcsa fajt a Földről, ezért polgárháború fenyeget.

Képlet (Knowing, 2009)
A professzor furcsa számsorozatot talál egy időkapszulában, amely egy jövendőbeli katasztrófát jelez előre.

Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies, 2002)
Egy riporter Nyugat-Virginiába utazik, hogy furcsa látomások és eltűnések nyomát keresse fel.

Álomcsapda (Dreamcatcher, 2003)
Pár barát felutazik északra egy kabinba, hogy egy közös hétvégét töltsenek el. Azonban egy furcsa, földöntúli vírus jelenik meg.

A dolog (The Thing, 1982, 2011)
A csapat tudós az Antarktiszon állomásozik, amikor is furcsa idegen lények kerülnek a közelükbe, akik el akarják őket pusztítani a legalattomosabb módszerekkel.

A világok harca (War of the Worlds, 2005)
Az űrlények háborút indítottak az emberiség ellen. Egy család pedig harcol a túlélésért.

Cloverfield (2008)

Egy csapat fiatal házibulit tart, amikor megkezdődik az idegenek inváziója. A szórakozás helyett hamarosan az életükért kell küzdeniük.

Dark Skies (2013)
Egy család otthonában érdekes események történnek: emlékezetkiesések, furcsa éjszakai látogatók. Hamarosan kiderül, hogy a gyerekek vannak a legnagyobb veszélyben.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.