A tíz legrémesebb játék, amit valaha láttál

A most következő játékokat elég hihetetlen módon gyerekeknek készítették. Az bizonyos, hogy mindegyik feszegeti a határokat.

Roy Rogers gyorstüzelő kalapja (1950-es évek)
Vannak olyan alkalmak, amikor nem hordhatsz az oldaladon fegyvert, ezért a legjobb, hogyha a kalapodban rejtőzik egy apró fegyver, hogy bárkit meg tudj ölni.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=mNWr9eF2Huk

 

Lionel Turbo rakétakilövő vasúti kocsi(1950-es évek)
A háborúkhoz nem árt hogyha igazodnak a játékok is. Ezekkel a vasúti kocsikkal simán megvédhetted a hazát hidegháborús stílusban.

Élő baba (2015-ből)
A baba ugyan kissé félrevezető, hiszen a másik végén pont ugyanazok a dolgok jönnek ki, mint amik bementek. Egyébként is, miért szeretnéd, hogy egy baba kakiljon? A babák általában a jó oldalát mutatják be a babavállalásnak, lehet őket öltöztetni és aranyosak. De ennél még a koszos pelust is cserélheted.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=4mr6Q1zXC74

Tommy Burst Detektív szett (hatvanas évek)
Pisztoly és jelvény is volt ebben különleges szettben. Azonban nem igazán lehet arra felhasználni, hogy kitanuld a detektív-mesterséget, inkább amolyan először ölj, majd később tegyél fel kérdéseket játék.

https://www.youtube.com/watch?v=7bbbj2bjC3c

Erwin a kicsi páciens (mostani)
Végre egy játék, aminek vannak belső szervei. Erwin igazán boldog kis játék, örül annak, hogyha felnyitogatják. Ráadásul bármit ki lehet belőle venni, amit csak akarsz.

71NhH8FwnQL._SL1000_-1-774x750

A szoptatható baba (2010)
Egy tanítójellegű játék, amely megmutatja, hogyan is kell a kislányoknak táplálni a csecsemőjüket. Azért figyelmeztettünk, hogy lehet néhány ember furcsán fog rád nézni, hogyha ezzel játszol nyilvánosan.

 

Gung Ho kommandós ruha (hatvanas évek)
Elképesztően igazinak tűnő vietnami háborúk korából érkező játékot mutatunk be. Ezzel aztán pontosan úgy nézhetsz ki, mint a katonák.

Boszorkányorvos szett (hatvanas évek)
Ezzel a csodálatos kis szettel apró rémisztő fejecskéket készíthetsz magadnak. Nagyon viccesnek tűnik, akár gyűjteményeket is lehetett volna belőle összehozni.

Dick Tracy vízipisztolya (ötvenes évek)
A Matelnek sikerült legyártania a világ legveszélyesebb vízipisztolyát is. Csak vigyázat, nehogy kilődd vele a barátod szemét.

Parti rulett (mostani)
Ez a szuper kis lufipukkasztó szett minden parti szíve lehet. Mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk!

81RmWnctKGL._SL1500_-1200x946

forrás: BlumHouse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.