Tinédzserek tűntek el a párizsi katakombák útvesztőjében

A The Guardian számolt be arról, hogy tinédzsereket – tizenhat és tizenhét éveseket – mentettek ki pár héttel ezelőtt a katakombákból a tűzoltók, miután eltévedtek az útvesztőben. A katakombák java része le van zárva, csak egy része van megnyitva a látogatóknak, ahová csakis kísérővel lehet belépni.

A tinédzsereket mentőkutyák találták meg, és azonnal a közeli kórházba szállították, ahol kiszáradással és kihűléssel kezelték őket. A katakombák több mint hat millió ember maradványait rejtik magukban. Az évszázadok alatt rengetegen indultak kalandra a katakombák közé, hiszen a városban rengeteg nem hivatalos bejáratot lehet találni, amelyek sokszor metróalagutakhoz, esetleg csatornákhoz kapcsolódnak. Sokakat nem is láttak többé viszont. A mai napig rengeteg rémisztő mese kering az eltűntekről.
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.