Tinder terror: a legfélelmetesebb randi

Gondoltátok volna, hogy a randizós applikációk milyen veszélyeket hordoznak magukban? Persze a Tinderes randikból jó dolgok is kisülhetnek, de a legtöbb ember csak egyéjszakás kalandokat keres arrafelé (na, nem mintha az nem lenne elég jó dolog). Azonban most a Tinder félelmetes vizeire evezünk.

A most következő történetet inkább városi legendának nevezhetnénk. A “Tinder Terrornak” ugyanis rengeteg változata van. A leginkább ismert verziójában egy fiatal nő Bostonban költözik, hogy iskolába járjon. Nagynénje házában húzza meg magát, aki éppen európai vakáción van. 
Pár nappal később a nő furcsa hangokat hall a házában éjjel. Felhívja a rendőrséget, akik kiküldenek pár embert, de 40 percig tart, amíg a területre érnek. A lány továbbra is a vonalban van, hogy a lány ne féljen addig, amíg ki nem érnek a helyszínre.
A lány legnagyobb meglepetésére azonban a rendőrség öt perc múlva megérkezik. Nem csak egy autó, hanem sok autó fegyverekkel. Az egyik felügyelő megerősítette, hogy a nő biztonságban van, ellenőriznek mindent a házban. Aztán találnak egy férfit a pincében. Úgy tűnt, hogy a férfi már régóta a házban élt és egy saját kínzókamrát is berendezett odabenn. Ami tele volt sebészeti műtétekhez használt dolgokkal.
A nő majdnem összeesett, amikor meglátta a férfit, ugyanis ismerős volt számára. A lány nemrégiben randizott a férfivel Tinderen, de a lány furcsának találtak a pasit. Ennek ellenére nem ébresztett semmilyen félelmet a lányban, inkább unalmasnak tűnt. Mint később kiderült a segélyvonalas direkt beszélt a lánnyal. A háttérzajokból kitalálta, hogy más is hallgatózik a vonalban. A negyven perces várakozás figyelemelterelés volt, ami meggyőzhette a hallgatózót, hogy van ideje elmenekülni.
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.