Ti küldtétek I.

 Elsőként Barcziné Nagy Mária tisztelt meg bennünket azzal, hogy jelentkezett felhívásunkra, és megosztotta velünk egy személyes történet. Fogadjátok sok szeretettel! 
“Egy számomra nagyon megható, és igaz történetet szeretnék elmesélni.

Drága jó nagyapám akkor ment el, amikor a kisfiam született. Nagyon várt engem a halálos ágyánál, de sajnos nem tudtam elmenni, mert akkor voltam kórházban. A temetésén sem voltam ott,sajnos. Nehéz szülés után, egy újszülöttel nem vállalkoztam egy fél országot átszelő utazásra.Pár nappal a temetés után, arra riadtam fel, hogy valaki áll a kiságynál,és nézi a fiamat. Először ledermedtem a félelemtől. Éjszaka volt,félhomály, csak egy fekete alakot láttam lebegni. Egy kalapos alak volt, pont olyan sziluett mint a nagyapám. Moccanni sem mertem,de ő felém fordult, és rám nézett. Nem tudom leírni azt az érzést amit sugallt. Éreztem hogy nem kell félnem, hogy szeret és csak eljött megnézni a kisfiamat, akit életében már nem láthatott. Még ma is érzem ezt az euforikus érzést, valahányszor rágondolok. Egy darabig nézte az alvó kicsit, majd intett nekem, és szép lassan eltűnt. Mint ahogy a füst oszlik el. Olyan földöntúli boldogságot éreztem mikor ott volt, amit szavakkal leírni nem is lehet. Mikor teljesen köddé vált, akkor ébredt fel a mellettem alvó férjem, aki az egészből semmit sem észlelt. Csak azt nem értette, miért zokogok. Örökké megmaradó élmény volt. Történnek azóta is furcsa dolgok, érzek időnként a lakásban erős dohány füst szagot. Nem csak én, a családból más is, úgyhogy nem én képzelődöm.
Igenis vannak szellemek, bárhogy is próbálják  tudományosan tagadni.”

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.