Színészek, akik már találkoztak szellemekkel

 

Úgy fest, hogy a Hollywoodban élő színészeket sem kerülik el a szellemek. Most olyan híres emberek történeteit hoztuk el nektek, akiknek már volt részük paranormális találkozásokban. 

Nicolas Cage
Úgy fest, hogy Nicolas Cage direkt keresi a szellemeket. Ezért is vásárolta meg a LaLaurie kúriát, amely New Orleans egyik legkísértetiesebb helyszíne. Ráadásul a Bran kastélyban is eltöltött egy éjszakát, amely Erdélyben található. Ez az a helyszín, amely Bram Stokert megihlette a Drakula megírásánál. Cage mindkét esetben látott valamit. De ennél is félelmetesebb találkozása volt a Napa völgyben egy szellemmel. Cage éppen nagybátyja házában volt, és úgy döntött, hogy a padláson fog aludni. Az éjszaka közepén egy nőt látott odafent. Úgy gondolta először, hogy a nagynénje, de ahogy közelebb ért hozzá meglátta, hogy nem erről van szó. Cage állítólag egy nő szellemét látta, és teljesen kiakadt a látványtól.

2-1200x677 - Copy

Richard Dreyfuss
Richard Dreyfuss egy kislány szellemével találkozott. A színész a hetvenes években elég súlyos kokainfüggő  volt. Egyik éjszaka nagyon be volt állva, és össze is törte a kocsiját. Szerencsére karcolások nélkül megúszta és senkit sem ütött el, de a baleset után többször is egy kislányt látott maga előtt. Először homályos volt az alakja, majd egyre és egyre élesebb lett. Dreyfuss úgy gondolta, hogy meg nem született gyermekét látja maga előtt, aki azért nem tud megszületni, mert ő drogfüggő. Éppen ezért kijózanodott, és 1983-ban meg is született a lánya.

Matthew McConaughey
McConaughey beköltözött új otthonába Hollywoodban, amikor furcsa hangokat észlelt éjszaka. Olyasmit hallott, mintha valaki ráejtett volna egy pénzérmét az üvegasztalra. A színész megragadt egy baseball-ütőt és megpróbálta megkeresni a behatolót. Állítólag ekkor egy szellemmel találkozott, egy nő szellemével. Kérdés, hogy ki lepődött meg jobban, hiszen a színész teljesen meztelen volt. McConuaghey Később többször is látta a szellemet, még el is nevezte Kék Hölgynek.

4-1200x677

Michelle Williams
Mindenkit megdöbbentett Heath Ledger halála, azonban Michelle Williams nagyon nehezen dolgozta fel a tragédiát, hiszen közös gyerekük is van.  Williams azt állítja, hogy kétszer is láttad Ledger szellemét. Egyszer éjjel ébredt fel arra, hogy valaki van a szobában vele. A második alkalommal már beszélt is hozzá, elmondta neki, hogy mennyire sajnálja, hogy nem tud ott lenni gyermekükkel. Williams azt állítja, hogy ezek segítettek nekik, hogy feldolgozza a veszteséget.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.