Szilveszteri UFO-k?

A földönkívüliek igen gyakran látogatják meg állítólag becses bolygónkat, szilveszterkor például többen láttak egy fura gyémántalakú, mások szerint háromszög alakú pontot lebegni a sötét égbolton. Az észlelés helyszíne Hollywood.

Azok között, akik látták ezt a különös jelenséget, megosztó elméletek kaptak lábra: volt, aki szerint pár percig tartott ki a fény, mások látták elmenni, megint mások viszont úgy vélték, hogy egészen sokáig maradt az égbolton a földönkívülinek látszó valami, majd kora hajnalban tűnt el. Állítólag először úgy tűnt, mintha együtt repülnének, de aztán elváltak egymástól és külön kezdtek el mozogni. Szemtanúk szerint egy darabig egy-egy ilyen lebegő folt egy helyben volt, majd felgyorsult és eltűnt a szemük elől.

A hatóságok azonban tájékoztatást adtak ki, hogy nem észleltek semmi szokatlan repülési tevékenységet az éjszaka. Igazán találékony emberek is akadtak, akik videóra vették az eseményt bizonyítékul, majd feltették egy népszerű videómegosztó oldalra, így most mi is meg tudjuk osztani veletek:

 
 
Mi itt nem vagyunk meggyőzve, hogy ez lesz a megdönthetetlen bizonyíték a földönkívüliek létezésére, de ti is nézzétek meg, és mondjátok el, mit gondoltok róla.
 Forrás Buzzfeed
Képek: Tumblr
írás: Sereg Gitta

Gitta Sereg

Mindig érdekelt, hogy mit tudunk megosztani egymással, talán ezért is írok. Hobbijaim: a kreatív írás és a mitológia, meg a főzés-sütés. Itt az előbbi kettővel ismerkedhettek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.