Szellemkép egy várból

Két nő úgy vélte, hogy szellemet sikerült fotózniuk Bernben a Tyron kastélyban. Danielle Hyde és Savanna Brown furcsa képet kaptak le a telefonjukkal, miközben a helyszínen sétáltak. A két nő észre sem vette, hogy valami furcsa van a képen, egészen addig, amíg fel nem töltötték a képet az internetre. Ekkor vették észre, hogy a folyosón egy különös nő alakja rajzolódik ki.

Hyde és Brown úgy gondolják, hogy egy szolgát fotóztak, aki a kastélyban dolgozott. Sokan mesélnek egy fiatal szolgálóról, aki fiatalon halt meg 1798-ban egy tűzeset során. A tűz a pincéből indult, és felemésztette az egész házat. Hyde és Brown a pincében hirtelen fázni kezdtek, pedig nem volt szellőzés a helyiségben.

Kérdés, hogy megbízhatóak-e a telefonok fényképezőgépei ilyen esetekben, hiszen rengeteg applikációt ismerünk, amivel lehet fotókat manipulálni. Ráadásul sok telefonnak nem is megbízhatóak a fényképezőgépei. Érdemes megnézni a videót, így magatok dönthetitek el, hogy igazinak találjátok-e a képet!

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.