Szellemet fotóztak a Ragyogás szállodájában

Április 12-én a turista, Henry Yau nagyon érdekes képet töltött fel Instagramra, amelyet egyenesen a Stanley Hotelben fotózott Colorado államban. Ez volt az a hely, amely The Shining megírására inspirálta Stephen Kinget. A könyvben ez a hely szerepel a The Overlook Hotelként. A kép teljesen hétköznapinak indult: a lépcsőház, világítás, szőnyeg és egy szellemalak a lépcső tetején. 

Yau azt állítja, hogy senki sem volt a közelben, amikor a képet készítette. Hogyha közelebbről megnézed a fotót, akkor valami furcsát lehet észrevenni a bal korlátnál. A paranormális nyomozó, Kevin Sampron azt mondja, hogy a kép nem tűnik manipuláltnak. Azt mondja, hogy lehetséges, hogy ténylegesen szellemet fotózott Yau. Sampron és csapata megvizsgálták a fotót, átforgatták fekete-fehérbe is, és azt mondták, hogy egy másik alak is látszik a képen. Úgy tűnt, hogy a szellem bal oldalán egy gyermek alakja is látható.
Természetesen nem ez volt az első alkalom, amikor azt mondták, hogy Stanley hotel kísértetjárta, de talán ez egy újabb bizonyíték lehet.

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.