Stephen King Tortúrája a Broadwayn

William Goldman adaptálta színdarabra az Oscar-nyertes, klasszikus Stephen King történetet: a Tortúrát. A darabot november 15-én mutatták be New Yorkban a Broadwayn. A klasszikus történetben egy őrült rajongó menekít ki egy autóbaleset után egy romantikus regényírót, és később túszként tartja a házában. 

Paul Sheldon szerepét Bruce Willis kapta meg, amíg Annie Wilkest Laurie Metcalf játssza. A történetben Annie arra kényszeríti Pault, hogy írjon neki egy regényt úgy, ahogy ő szeretné.

108199
A klasszikus filmben James Caan és Kathy Bates játsszák a főszerepeket, és Bates Oscar-díjat is kapott alakításáért. A Broadway darab szintén nagyszerű alkotás lehet, valószínűleg minden Stephen King rajongó álma lehet, hogy megnézhesse élőben a darabot.

108200

forrás: TheatreMania

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.