Stephen King és J.J. Abrams közös sorozata, a Castle Rock

Az elmúlt időszakban King könyveiből inkább minisorozatokat készítenek. Erre jó példa a 11.22.63, a közeljövőben készül egy hasonló feldolgozása a Köd-nek is. A Castle Rock elnevezésű széria egy antológia lesz (több évados, évadonként változó csapattal), ahol a közös pont a néha újra és újra felbukkanó szereplőkön kívül a helyszín lesz: Castle Rock. Maga a szerző posztolta ki az első trailert róla.  A további információkért még várniuk kell a rajongóknak.

Az alkotásról egyelőre semmit nem lehet tudni, csak, ami a videóban is kiderül.  Láthatjuk a térképen Salem’s Lot-ot, mely a Borzalmak városához és A setét toronyhoz is kapcsolható. De emellett hallható a Ragyogásból a kultikussá vált “redrum” kifejezés. Kap egy kikacsintást Pennywise és az Az, A remény rabjai és a Tortúra is. A Maine-ben található Castle Rock városához olyan címek kapcsolhatóak még, mint a Cujo, a Hasznos Holmik, a Végítélet, az Álomcsapda, A Búra alatt, vagy épp a 11/22/63.

 

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.