South Shields híres szelleme

Angliában található South Shields városa, ahol borzalmas események történtek 2006-ban, amikor egy fiatal párt és hároméves fiát terrorizálta egy kósza szellem. Az igazi nevük sohasem derült ki, azonban mindenki Marc és Marianne-ként emlegeti őket.

A furcsa események 2005 decemberében kezdődtek. Tipikus kopogószellemhez köthető jelenségek ütötték fel a fejüket. A szellem székeket borogatott, fiókokat húzogatott a szekrényekből és ajtókat csapkodott. A kísérteten érezhető volt a bosszúvágy. Ráadásul imádta a kicsi és aranyos plüssállatokat.

Egyik éjjel Marianne érezte, hogy a fia játékkutyusa vágódik a fejéhez. Felült, majd észlelte, hogy a játék egy másik irányba száll a levegőben. A páros a paplan alá rejtőzött, de valami ezt is le akarta húzni róluk. Később a férj ordított fel fájdalmában, összesen 13 karmolás jelent meg a hátán, amelyek másnap reggelre eltűntek. Néha a páros hároméves fiuk elbújt a házban. Elrejtőzködött, bebújt a takaró alá, esetleg a szekrénybe.

A kísértet igazán vonzódott a játékok felé, ráadásul üzeneteket hagyott a kisfiú tábláján is. Néhány igazán félelmetes, fenyegető mondat volt. Az egyikben még halállal is fenyegette a családot.
A család Mike Hallowellhez és Darren Ritsonhoz fordult, akik paranormális jelenségekkel foglalkoztak. Ők is azt találták hogy a szellem valódi, még egy könyvet is írtak az esetről. A honlapon sok mindent olvashattok angolul az esetről.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.