A sorozatgyilkos, Ricky Kasso története

 

Most visszarepítünk benneteket a nyolcvanas évekbe, amikor is az amerikaiak meg voltak veszve az okkultért. A zenéből, a tévéből és a mindenhonnan áradtak az okkulttal kapcsolatos utalások. Azonban most a sátánista-pánikon túl tényleg egy komoly dologra tereljük a szót: Ricky Kasso történetére, aki mindenhol az ördögöt látta.

1984. június 16-án egy tini drogdíler és a sátánista Ricky Kasso brutálisan meggyilkolták George Lauwerst némi pénz miatt, amivel tartozott a két srácnak.  Lauwerst harminckét alkalommal szúrták le és még a szemét is kivájták. Két tini szemtanúja volt a történéseknek és azt állították, hogy Kasso arra kérdte áldozatát, hogy ordítsa a következőt: “Szeretem a Sátánt!”, majd megtámadta.

Ahelyett, hogy Kasso eltussolta volna a gyilkosságot, inkább a helyi gyerekeket odahívta a gyilkosság helyszínére. Egy héttel a gyilkosság után végre letartóztatták Kassót, aki bevallotta a gyilkosságot. Két nappal később a srác felakasztotta magát a cellájában.
Kasso állítólag egy helyi sátánista csoport tagja volt, akik a Fekete Kör Lovagjainak nevezték magukat. A kör állítólag a híres Amityville házban rendezte az összejöveteleit Long Island-en, azonban ezt sohasem erősítették meg. Az bizonyos, hogy a fiúnak súlyos mentális gondjai és drogokat is használt. Persze Kasso esete azonnal pánikot keltett, főleg, hogy a média fel is kapta az ügyet. Főleg a metál zenére kenték volna az esetet, így a köznapi ember fejében hamar összeállít, hogy metál + Sátán + drogok = gyilkosság. Természetesen emellett rengetegen hallgattak Ozzy Osbourne-t a nyolcvanas években és néztek horrorfilmeket, mégsem lettek potenciális gyilkosok.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “A sorozatgyilkos, Ricky Kasso története

 • 2017-05-26 at 7:01 PM
  Permalink

  üdv! 🙂 hasonlóan Gabihoz, én is rajongok a sorozatgyilkos sztorikért főként tudván hogy megtörtént esetek nemde.. Sokat nézem az FBI Akták, Medical Detective, stb… van egészen kedvenc történetem is mint pl; Richard Ramirez,Dahmer,Gacy.. érdekes történetek.

  Reply
  • 2017-05-27 at 4:19 PM
   Permalink

   Még ehhez hasonlókat találhatsz rendesen a Bizzariumon 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.