Sharon Lopatka – a feleség, aki önként kínoztatta magát halálra

A gyönyör és fájdalom közötti határ elmosódottságát bárki megtapasztalhatta, aki képes volt élvezni egy elszenvedett gyengéd harapást. Mindenki a saját habitusának megfelelően húzza meg a határokat, legyen szó hajhúzásról vagy fenekelésről. Sharon Lopatka ennél szélsőségesebb élményre vágyott. Interneten keresett magának partnert, aki majd beteljesíti legmélyebb szexuális fantáziáját, hogy valaki halálra kínozza.

A Sharon Lopatka 1961-ben született Marylandben, ortodox zsidó családba. Apja, Abraham kántor volt a helyi zsinagógában. Gyerekkorában semmivel nem lógott ki a többiek közül. Ahogyan egy volt osztálytársa visszaemlékezett rá: „annyira normális volt, amennyire csak egy ember lehet”. 91’-ben hozzáment egy Victor nevű építőmunkáshoz. A barátai szerint nagyban motiválhatta, hogy végre kitörjön, és saját életet élhessen. A szülei nem támogatták a házasságot, de belenyugodtak.

Sharon Lopatka

’96-ban meglátta a lehetőséget a szárnyait bontogató internetben és egy oldal üzemeltetésébe kezdett, ahol a látogatók tanácsokat kaphattak otthonaik kicsinosításához hét dollárért. De emellett még volt pár kisebb oldala ami határtudományokkal, mint pl. auralátás foglalkozott, valamint  emelt díjas telefonszámokat reklámozott.

Október 13-án azt mondta férjének, hogy elutazik, hogy meglátogathassa régi barátait Georgiában. A férj, hazatérvén egy búcsúüzenetet is talált: „Ha a testemet sosem találnád meg, ne aggódj: tudd, hogy békére leltem”. Victor természetesen azonnal a rendőrséghez fordult, akik a nyomozás során egyre szaftosabb dolgokat találtak. Az átlag amerikai háziasszony kettős életet élt. A publikus oldalai mellett volt pár site, amit szintén ő üzemeltetett titokban. Az egyiken felnőttfilmeket árult BDSM témában, például egy nőről, akit bedrogoznak és megerőszakolnak. De a nevére vezetett egy hirdetés is, amiben használt bugyijait árulta illatzáró csomagolásban.

A számítógépe átnézése során kiderült, hogy lelkes látogatója álnéven a szadomazo-fórumoknak. Egy ilyen fórumon társat keresett ahhoz, hogy megvalósíthassa egyik fantáziáját a kényszertömésről. A 85 kg súlyú nő álma volt, hogy valaki addig kényszereteti, amíg súlyban el nem éri ennek a dupláját. A bejegyzésben hangsúlyozta, hogy nem chat és telefonos tömést akar, hanem azt szeretné, hogy valaki valódi fizikai erőszakkal nyomja le a torkán az ételt addig, amíg el nem éri a kívánt súlyt. Morbid módon körültekintően azzal zárta bejegyzését, hogy kizárólag egyedülállóak jelentkezését várja, mivel „nem szeretne házasságokat romba dönteni”.

A chatlogok átnézése során került a képbe Robert “Bobby” Frederick Glass aki az észak-karolinai kormányhivatalnál dolgozó programozó.

Robert “Bobby” Frederick Glass

„Akartok halálra kínzásról beszélgetni?

Sziasztok, a nevem Gina. Azért vagyok itt, hogy találjak valakit akivel beszélgethetek a fenti témáról. Vonzónak találom a témát, hogy halálra kínozzanak. Természetesen erről nem tudok a családommal vagy a barátaimmal beszélgetni. Szívesen cserélnék email címet valakivel. Ha érdekel, a téma küldj egy mailt a Gina108@aol.com -ra.

Remélem, nem gondoljátok, hogy furcsa vagyok, vagy valami… mindössze beszélgetni akarok róla.”

A név ugyanannyira hamis volt, mint a záró mondat. Erre a hirdetésre jelentkezett a férfi. A kezdeti levélváltásból egyre hosszabb csetelések lettek hat héten és 900 oldalnyi levelezésen keresztül, ami végül oda vezetett, hogy a férfi felesége gyanakodni kezdett, és egy belépve felejtett oldalon beleolvasott férje írásaiba. A „durva, erőszakos, és felkavaró” írás annyira felzaklatta, hogy kitette a férje szűrét, és egyedül nevelte tovább három közös gyereküket, két lányt és egy fiút.

Ezen a nyomon elindulva a rendőrség megtalálta Glasst, aki akkoriban egy lakókocsiban lakott, aminek az átkutatása során elég sok bizonyítékot gyűjtöttek ahhoz letartóztathassák a férfit. A lista szerint Lopatka személyes holmiján kívül, találtak még kikötözős-szexhez használt eszközöket, drogot, egy 357-es Magnumot és pár gyerekpornó-magazint. Az egyik detektív pedig felfedezett egy gyanús földhalmot cirka 10 méterre a lakókocsitól, ami alatt megtalálták Sharon földi maradványainak egy részét. A rendőrség szerint nagy szerencséjük volt, mert ha a férfi lakókocsi mögötti erdőben rejti el a tetemet, akkor talán sohasem találják meg.

A férfi gyilkosság és gyermekpornográfia birtoklásának vádjával nézett szembe. Vallomásában tagadta, hogy meg akarta volna ölni a nőt, pusztán az egyik szexuális játszadozás fajult el és a kelleténél erősebbet rántott a kötélen. Mivel az igazságügyi orvosszakértő hitelesnek találta a Glass verzióját így a gyilkosság vádját gondatlanságból elkövetett emberölésre változtatták.

Robert “Bobby” Frederick Glass

Mindkét vádpontban bűnösnek találta a bíróság 2000. január 27-én. Összesen 25 hónapot töltött börtönben. 2002. február 20-án – egy hónappal a szabadlábra helyezése előtt holtan találták cellája padlóján. A halál oka szívroham.

independent.co.uk

wikipedia.org

ranker.com

ScapeGoat

-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: