Sellőt talált a kaliforniai rendőrség?

A kaliforniai rendőrséget teljesen letaglózta, amikor egy saját magának sellőnek valló lányt találtak az utcákon. A rendőröket azért hívták a helyszínre, hogy segítsenek kideríteni a lány személyazonosságát, aki csak annyit mondott magáról, hogy Joannának hívják és sellő. A lányt Los Angeles és San Francisco között találták, szinte teljesen meztelenül, aki azt mondta, hogy a közeli tóban él.

A kikérdezés során a rendőrség felfedezte, hogy a lány ujjai között úszóhártyák feszülnek. De Joanna nem tudott további információval szolgálni személyazonosságát illetően, főleg nem tudom-mal válaszolt a kérdésekre. A rendőrség annyit mondott el, hogy a lány hajnali háromkor találták a közeli úton található erdőben sétálni. Egy autós állította meg, hogy megkérdezze, jól van-e, később kórházba szállították.
A rendőrök mindenképpen furcsának találták a viselkedését. Később megtalálták az eltűnt személyek listái között. Ennek ellenére a rejtély nem oldódott meg.

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.