Science-fiction filmek, amiket látnod kell 2015-ben

A Bizzariumnál a horrorfilmek mellett értékeljük a science-fiction alkotásokat is, és 2015 szuper év lesz sci-fik szempontjából. Éppen ezért hoztunk egy összeállítást a legjobbakból, amiket érdemes lesz megnézni!

Area 51 (2015)
Három fiatal összeesküvés-elmélet mániás fel akarja fedezni az 51-es körzet igazi titkait. Ők maguk is meglepődnek, hogy mit is találnak odabent. A rejtett épület belsejében elképesztő titkok rejtőznek. 

The Avangers: Age of Ultron (2015)
Tony Stark és Bruce Banner egy békefenntartó programot indítanak, amelyet Ultronnak neveznek el. Azonban minden rossz irányt vesz, amikor a gonosz ellenfél fel akarja borítani a békét.

Ex Machina (2015)
Egy fiatal programozót kiválasztanak, hogy vegyen részt egy különleges kísérletben, amelyben mesterséges intelligenciát fejlesztenek. 

Jupiter Ascending (2015)
Egy fiatal nő felfedezi végzetét, amikor ráébred, hogy neki kell harcolnia, hogy megvédje a Föld lakosságát.

Jurassic World (2015)
22 évvel a Jurassic Park történései után Isla Nublarnak egy teljesen jól működő őslényparkja van, amelyet eredetileg John Hammond álmodott meg. Tíz éve után sajnos a park látogatottsága lecsökken, éppen ezért egy új attrakciót kell behozni, hogy megnyerjék az embereket. Azonban ennek súlyos következményei lesznek.

Tomorrowland (2015)
Egy kíváncsi tinédzser egy géniusszal társul, hogy közös kalandra induljanak, valahová túl az időn és téren, hogy felfedezzék közös múltjukat.

Terminator Genisys (2015)
Kyle Reese egy új idősíkban találja magát, így szövetkezik John Connor anyjával, Sarahval és az öregedő terminátorral, hogy megpróbálják megállítani az ítéletnapot. 

terminator

Chappie (2015)
A közeli jövőben gépiesített rendőrség üldözi a bűnözőket, azonban egy rendőrségi robotnak, Chappie-nek teljes új programot adnak, miután ellopják. Ő lesz az első robot, amely képes érezni és gondolkozni saját maga.

chappie-dog-movie-2015-wallpaper-compressed

Pixels (2015)
Idegen lények számítógépes játékok formájában támadják meg a Földet.

pixels-pac

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015)
Természetesen kihagyhatatlan a sorból a legújabb Star Wars film, amelyet annyira várnak a rajongók. Mindannyian kíváncsiak lehetünk az új alkotásra.

starwars

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.