Sátáni rituálékra utaló nyomokat találtak egy étterem pincéjében?

 

Egy chicagói étterem pincéjében négy eltűnt tinédzser csontvázát találták meg. Az étterem vezetőjét, Melvin Wallace-t vádolják a borzalmas cselekedettekkel egy másik nővel együtt. Állítólag az elbomlott testek mellett sátáni rítusokra utaló nyomokat is találtak. Túlzottan félelmetes ahhoz, hogy ez igaz legyen? Hogyha így gondoljátok, akkor igazatok van!

Image Credit: Now8News

Azonban a TMZ elfelejtette megemlíteni azt, hogy a történetből egy szó sem igaz. A Now8News nevű oldal arról volt híres, hogy megosztós, botrányos, kacsa hírekkel tette tele az oldalát. A Snopes.com nevű internetes oldal azonban leleplezte a csalást. Az említett kép Melvin Wallace-ról egy nagyon régi kép egy sokkal régebben börtönbe zárt férfiről.
Ebből is látszik, hogy az emberek imádnak rettegni, és azonnal bedőlnek a félelmetes történeteknek. Azonban igyekezni kell, hogy ilyen kacsák ne kerülhessenek ki valós hírként a világhálóra.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.