Rettenetes történetek a bébimonitorról

Most érdekes történeteket hozunk nektek egy nagyon izgalmas dologról, ami nem más, mint a bébimonitor. Nem is gondolnátok, hogy hány embernek vannak hátborzongató élményei ezzel kapcsolatosan!

A kísértetjárta baba
“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim rengetegszer mesélték el nekem. Amikor anyukám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), akkor kaptak egy porcelánbabát egyik barátjuktól. A nagymamám már akkor elmondta, hogy mennyire utálta azt a babát. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrényen állították. A testvérem születése után édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitorról. Azonnal a szobába rohant, de amikor odaért nem talált mást csak a testvéremet, aki boldogan aludt, azonban a baba összetört és beterítette a padlót. A mai napig nem értették, hogyan is eshetett le. Anyám ekkor megszólalt: “Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével”. Ekkor édesanyám meghallotta a nagymamám suttogását, de azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott. Az bizonyos, hogy kimondta a nevét és azt a szót, hogy szereti. 

A borzalmas ének
“Amikor a legidősebb gyermeke még csecsemő volt, akkor egy ikerházban éltünk a sógorommal és a barátnőjével. A lányom, Lilah akkor még csak két hónapos volt, aki külön aludt a szobájában. Éppen a televíziót néztem a nappaliban, amikor furcsa hümmögést hallottam. Pár perccel később egy kislány éneklését hallottam: “Lilah aranyos lány, anyukájának gyorsan ide kell érnie, mielőtt bántanám.” Természetesen azonnal felrohantam az emeletre, megragadtam a lányomat és kifutottam a házból, ahol megvártam, hogy a sógorom hazaérjen a munkából. Zokogtam a félelemtől. Azonnal megszabadultunk a lakástól, amint csak tudtunk.”

Gyere és játssz velünk!
“Amikor az unokatestvérem és a gyerekei velünk éltek a gyerekek az én szobámban laktak, és mindig bekapcsolva hagytuk a monitort, hogy halljuk őket a nappaliból is. Egyik éjjel azt hallottuk a monitoron keresztül, hogy a dolgok mozogni kezdenek a szobában. Aztán hallottuk az unokatestvérem gyereket, hogy beszélget valakivel, majd játszani kezdenek.

Mit csinálsz?
“Amikor fiatalabb voltam, akkor sokszor a nagynénémnél aludtam, hogy vigyázzak a kicsi unokatestvéremre. Az egyéves unokatesóm az ágyban aludt, még beszélni sem tudott. Aztán meghallottam egy kérdést egy idősebb hangtól: “mit csinálsz?”. Azonnal remegni kezdtem, hiszen csak 11-12 éves voltam akkor. Berohantam az unokatestvérem szobájába, de senkit sem láttam. Miután elmondta a nagynénémnek egy hét múlva elköltöztek a lakásból.

Szellemes vásár
“A nagynéném és a nagybátyám elmondták, hogy vettek egy bébimonitort egy kerti vásáron, majd betették az unokatestvérem szobájába. Azonban abból folyamatosan temetési zenét és halk suttogást hallottak. Természetesen hamarosan kidobták.

Mániákus nevetés
“Amikor a legidősebb gyermekem még kisbaba volt, akkor az úgynevezett “rossz házban” laktunk. A fények maguktól kapcsolódtak fel és le, a televízió csatornákat váltott, a termosztát sokszor megőrült és még zöld fényeket is láttunk a szobában. Amikor a bébimonitort használni kezdtük, akkor ördögi nevetést hallottunk a két hónapos gyermekünk szobájából, mire a kisfiunk azonnal üvöltve sírni kezdett. A férjem azonnal a fiunkért rohant, elmondása szerint semmit sem hallott a szobában, de én továbbra is hallani véltem az ördögi nevetést. Azon az éjszakán elhagytuk a házat.”

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.