Retró képek, amelyektől rémálmaid lehetnek

Sokan úgy gondolják, hogy a múltban volt az igazi aranykor, és akkor bizony minden szebb és jobb volt, mint manapság. Azonban most képes bizonyítékokat hoztunk arra, hogy régebben is voltak szörnyűséges és félelmetes események. Érdemes megnézni a képeket!

creepy-vintage-photos-33 creepy-vintage-photos-32 creepy-vintage-photos-28 creepy-vintage-photos-26 creepy-vintage-photos-24 creepy-vintage-photos-16 creepy-vintage-photos-17 creepy-vintage-photos-18 creepy-vintage-photos-21 creepy-vintage-photos-22 creepy-vintage-photos-7 creepy-vintage-photos-10 creepy-vintage-photos-11 creepy-vintage-photos-13 creepy-vintage-photos-14 creepy-vintage-photos-6 creepy-vintage-photos-5 creepy-vintage-photos-4 creepy-vintage-photos-3 creepy-vintage-photos-1

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: