Rendelj félelmetes bohócot, hogy megijeszd a barátaidat

A floridiai Naples-ben élő szülők most egy teljesen új fenyítési eszközt is kipróbálhatnak, hogyha a gyerekük rosszul viselkedik. A félelmetes, 65 éves bohóc, Wrinkles bárkit megijeszt, akit csak szeretnénk.

Wrinkles borzalmasan néz ki, de pontosan ez tette a bohócot népszerűvé. A férfit hívják születésnapokra, bar mitzvah-kra, temetésekre és mindenhova, ahol fontos egy félelmetes bohóc jelenléte. Az üzlet annyira jól megy, hogy hónapokkal előbb érdemes megkeresni a bohócot, hogyha nem akarunk lekésni róla.
Wrinkles most már rosszul viselkedő gyerekeket is riogat. Nemrégiben egy édesanya bérelte fel, hogy ijesszen rá rosszul viselkedő 12 éves fiára. Az édesanya pár nappal később hálásan hívta fel a bohócot, hiszen azóta is vele riogatja kisfiát.
A férfi szereti valós identitását titokként kezelni, de elmondta magáról, hogy eredetileg Rhode Islandről származik és háborús veterán. Azért költözött Floridába, hogy nyugodtabb életet éljen távol a hideg téltől. De egy idő után megunta a túlzott nyugalmat és ezért belekezdett saját kis vállalkozásába. A nyugalomnak ezzel vége szakadt, hiszen naponta százasával kapja a telefonhívásokat. De szereti az új életét, igazán jól érzi magát a szerepében. 

wrinkles-the-clown

 

wrinkles-the-clown2

 

wrinkles-the-clown3

 

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.