Rémisztő történetek a tábortűz mellé

Nyáron az egyik legjobb programok közé tartoznak a szabadban, a csillagok alatt töltött tábortüzes éjszakák. A tűz mellett lehet a legfélelmetesebb történeteket megosztani egymással. Az ijedősek garantáltan tágra nyílt szemmel fogják tölteni az éjszakát. Mára három ilyen rövid, félelmetes történetet hoztunk nektek, amivel mindenkit riogathattok. 

A bohócszobor
Egy tinédzser lány Newportban vállalt bébiszitterkedést. A család igen gazdag volt, nagy házban éltek, ahol rengeteg kihasználatlan szoba terült el. A szülők egy esti filmre mentek el. Az édesapa kikötötte a lánynak, hogy a gyerek lefektetése után egyetlen szobában tartózkodjon, amelyben televíziót is tudott nézni.
A szülők hamarosan elmentek és a gyerekek is az ágyba kerültek. A lány engedelmeskedett és megpróbálta nézni a TV-t, azonban rettenetesen zavarta a bohócszobor, amely a szoba sarkában helyezkedett el. Egész egyszerűen képtelen volt a szobában maradni, ezért felhívta az apukát. Elmondta, hogy nagyon szeretne szobát cserélni, mert a bohóc szobra teljesen kiakasztja. Erre az édesapa azonnal megparancsolta, hogy menjen a gyerekekért és hívja a rendőrséget.
Később a lány bezárkózott a gyerekekkel egy szobába, majd felhívta a rendőrséget. Aztán azonnal megkérdezte az apától, hogy mi a probléma, mire az közölte, hogy nekik nincsen bohócszobruk. Később elmondta, hogy a gyerekek is meséltek már a szoborról, aki éjjel figyeli őket, azonban ő és a felesége nem foglalkoztak vele.
A rendőrség megérkezett és megtalálták a tettest, aki egy élő személy volt. A hajléktalan valószínűleg bejutott a házba és bohócnak öltözve éldegélt odabent hetekig. Sokszor figyelte a gyerekeket, amíg azok aludtak. A ház olyan hatalmas volt, hogy sokáig nem vették észre a férfit.
A televíziós szobában szobornak álcázta magát, mert már nem tudott hová bújni, amikor a fiatal lány belépett a helyiségbe.

Bújócska
1975-ben egy fiatal pár úgy döntött, hogy azonnal összeházasodnak a középiskola után. A menyasszony édesapja Palm Beachen élt egy kastélyban, ezért egy nagyobb esküvőre is futotta a költségvetésből. Összeházasodtak, csodásra sikerült a ceremónia. Az esküvő után egy nagy lagzit tartottak, ahol mindenki rendesen leitta magát. Úgy döntöttek, hogy bújócskát játszanak, amikor már csak 20-an maradtak. Megtalálták a megfelelő rejtekhelyet, azonban az ara húsz perc után sem lett meg. Pár óra múlva a vőlegény rettenetesen dühös volt, azt hitte, hogy felesége csak hülyeségből rejtőzött el. Később mindenki hazament.
Pár héttel később bejelentették a lány eltűnését. A férfi teljesen le volt taglózva.
Három évvel később egy öreg nő takarította a helyszínt. A padláson talált egy öreg ládát, amelyet leporolt, majd kinyitott. Sikolya megrengette az egész házat.
Úgy fest, hogy a menyasszony ide rejtőzött, azonban az öreg láda fedele a fejére eshetett és elveszítette az eszméletét, majd rá is záródott a doboz. Egy napba telt, amíg lassan megfulladt.

Test az ágyban
A frissen házasodott pár Las Vegasban töltötte a mézesheteket egy hotelban. A szobában mind a ketten furcsa szagot éreztek. A férj felhívta a recepciót, és elmondta a problémájukat a szagról. Új szobát szerettek volna kérni, azonban az összes foglalt volt. A recepciós felajánlott nekik egy vacsorát, amíg a személyzet kitakarítja a szobát újra.
A kellemes étkezés után a páros visszament a szobába, azonban ugyanazt a szagot érezték odabent. A recepciós továbbra sem tudott megfelelő megoldást találni. A páros elment sétálni, amíg a takarítók újra megpróbálták megtalálni a bűz forrását.
Nem találtak semmit. Kicserélték a takarókat, kitakarították a szőnyeget, új törölközőket hoztak és rengeteg légfrissítőt használtak fel. Azonban a szag nem akart szűnni. Maga a férj próbálta később megkeresni a szag forrását.
A matrac alatt egy női holttestet talált.

forrás: UrbanLegends.About.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.