A rémisztő baba azután is beszél, hogy kivették belőle az elemet

Úgy látszik, hogy Chucky végre emberére talált. A most következő videót egy csapat tini forgatta Peruban Cusco városának egyik terén. A videót a YouTube-ra töltötték fel. Az elsőn azt láthatjuk, hogy az elemmel működő baba beszél, pislog és forgatja a fejét, miközben egy padon ül. Ez éppen eléggé félelmetes, azonban nem abnormális. Egészen addig, amíg nem tudjuk az igazságot.

Azonban a második videó már tényleg kiakasztó. Ebben a részben a tinik megnézik a babát, és kiderül, hogy nincs benne elem. A csapat természetesen halálra rémül a felfedezéstől. Ugyan nem vált erőszakossá, de azért ki tudja? Lehetséges, hogy óvatosan kellene hozzáállni a dologhoz.
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.