Paranormális szörnyetegek

A világ minden egyes pontján foglalkoznak az emberek paranormális teremtményekkel. A furcsa lényekkel kapcsolatos látomások szinte egyidősek az emberiséggel. Mi magunk sem tudjuk abbahagyni ezeknek a lényeknek a sorolását, hiszen tárházuk kimeríthetetlen forrás a borzongani vágyóknak.

1. El Chupacabra
Ezt a teremtményt elsőként Puerto Ricóban vélték felfedezni 1995-ben, más néven “kecskeszívóként” is ismert, hiszen ezeknek az állatoknak a véréből táplálkozott. A gazdák holtan találták állataikat a mezőn, furcsa nyomokkal a nyakukon, amelyen keresztül kiszívták belőlük a vért. Néhány szemtanú látott is pár lényt hatalmas fogakkal és éles karmokkal, és tüskékkel a hátán. A szörnyeteg később más latin-amerikai országokban is felütötte a fejét, majd az Államokban is megjelent. A négylábú állat leginkább egy óriási békára hasonlít. 2008-ban maga a rendőrség látta, ahogy egy földúton fut keresztül.  De honnan is ered ez a lény?És hogyha nem létezik, akkor mégis mi gyilkolja meg az állatokat?

El Chupacabra
2. A Mapinguari
Dél-Amerika dzsungeleiben bizony különös teremtmények lapulnak. Ennek a félelmetes szörnyetegnek is hosszú karmai vannak, visszafelé néző lábfejei, és szája, ami a gyomra közepéből ered. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a furcsa lények már bizony kihaltak évezredekkel ezelőtt, de néhány kutató szerint továbbra is élnek a dél-amerikai dzsungelekben. Rengeteg expedíciót indítottak a megtalálására, azonban ezek nem voltak sikeresek.
3. A Megalodon cápa
A Megalodon bizony akkora cápa volt, hogy a nagy fehér cápa is eltörpült mellette. A tudományos nézet viszont az, hogy ez a hatalmas cápa évezredekkel ezelőtt kihalt, de sokan úgy gondolják, hogy a mai napig létezik. Azonban számos leírás létezik óriási cápákról, amelyek hajókat támadtak meg, de sohasem tudták bizonyítani, hogy ez a Megalodon-e vagy sem.
4. Eltévedt kenguruk
Mindannyian tudjuk, hogy a kenguruk Ausztráliában élnek, azonban senki sem hallott Észak-Amerikában őshonos példányokról. Azonban ennek ellenére sokan beszámoltak fantom-kengurukról az Egyesült Államokban. Sokan úgy gondolják, hogy ezek állatkertekből vagy egyéni gyűjtőktől szökhettek el. Esetleg lenne egy ősi kengurufaj, amelyet nem ismerünk?
5. Élő dinoszauruszok
A dinoszauruszok bizony 65 millió évvel ezelőtt haltak ki. Néhányan azonban úgy gondolják, hogy maradtak ilyen élőlények Afrikában a Kongó-folyó mentén. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ezek csak rinocéroszok, vagy más hasonló állatok.
Could some dinosaurs still be alive today, awaiting rediscovery in the dark forests of the world?

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.