Öt szabály a Ouija táblával kapcsolatban

Már sok esetben írtunk Ouija táblákról és az ezekkel kapcsolatos veszélyekről, amelyek megfelelő eszközei annak, hogy a túlvilággal kommunikáljunk. Egy újságíró elmesélte, hogy barátai már korábban használták a táblát és beszámolt a negatív eredményekről. Most éppen ezért mondunk pár tippet, hogy miket tegyünk és miket ne tegyünk, hogyha a tábláról van szó.

Hogyha beteg vagy, akkor ne használd a táblát!
A negatív lelkek akkor támadnak a legkönnyebben, hogyha az ember sérülékeny és legyengült. Hogyha az ember betegen használja a táblát, akkor sokkal nagyobb a megszállás esélye is. 

Sohase égesd el!
Talán ez az egyik legrégebbi szabály a táblák tekintetében. Soha ne égesd el a táblát. Hogyha ki akarod dobni, akkor törd el több kisebb darabra, locsold le szentelt vízzel, majd temesd el. De soha ne dobd ki sem, mert az nem tiszteletteljes a lelkekkel szemben. 

Távolítsd el a Plancehette-t
A Planchette az a kis fatábla, amely a táblára tesznek, erre helyezik az ujjukat a résztvevők. Fontos, hogy mindig távolítsuk el a szeánsz után a tárgyat, hiszen, ha ottmarad, akkor a lelkek könnyedén átjöhetnek. 

Mindig kezd el és zárd le a szeánszot!
Legyen kezdete és vége a szeánsznak. Köszönj el a lelkektől és várd meg, amíg készen állnak arra, hogy elhagyják a szeánszot. Tiszteld a lelkeket, akikkel kapcsolatot teremtettél!

They Had it comin'.....

Ismétlés
Hogyha a tábla folyamatosan ismétli magát, vagy fektetett nyolcast rajzol, akkor ideje pihenőre fogni, hiszen ez annak a jele, hogy gonosz lelkek szálltak be a játékba. Mindig óvatosan használjuk a táblát!

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Öt szabály a Ouija táblával kapcsolatban

  • 2018-10-15 at 11:36 PM
    Permalink

    Senkinek sem szabadna olyan dolgokkal játszadoznia, amivel nem szabad…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: