Öt sorozatgyilkos, akinek a lelke a házukban rekedt

Rengeteg híres sorozatgyilkos tűnt fel a történelemben, akiknek sokak szerint a lelke is a földön ragadt. Most pár ilyen félelmetes történetet hoztunk el nektek!

Ronald DeFeo Jr.
Mindannyian ismerjük az Amityville Horror című filmet, amelynek háza állítólag a legkísértetiesebb helyszín a világon. 1974. november 13-án hat embert lőttek le, később kiderült, hogy Ronald DeFeo Jr. követte el a gyilkosságokat. Saját családját ölte meg hidegvérrel. A bíróságon azt állította, hogy hangokat halott a fejében, amelyek arra kérték, hogy ölje meg szüleit és testvéreit. A ház azóta is vonzza a látogatókat. Később a Lutz család költözött a házba, aki furcsa jelenségeket és Roland DeFeo jelenlétét is tapasztalták.

amityville-murders

Ted Bundy
Ted Bundy a világ egyik legismertebb sorozatgyilkosa. A férfi bevallotta, hogy legalább harminc nőt gyilkolt meg hat amerikai államban. Utolsó napjait a Florida Állami börtönben töltötte, majd elektromos szék által végezték ki 1989 januárjában. 2001-ben egy őr megpillantotta Bundy szellemét a székben, aki állítólag mosolygott. Több őr is látott hasonlót. De állításuk szerint, ahogy közelebb értek hozzá, a szellem azonnal eltűnt. Az őrök erőteljes érzelmeket is tapasztaltak. Bundyt egyébként elhamvasztották és hamvait Washington államban szórták szét.

Ted Bundy

Hasfelmetsző Jack
Whitehall városában Hasfelmetsző Jack öt prostituáltat gyilkolt meg 1888-ban. Sohasem kapták el, és a mai napig senki sem tudja, hogy ki is volt. De mindig üzeneteket küldött az újságnak, hogyha megölt valakit. Sokan még arra is gondoltak, hogy valójában nő volt. Páran arra gondolnak, hogy ma a Hanbury utcán kísért. Állítólag egyik áldozata is a házban rekedt.

ripper

Jeffry Dahmer
A Milwaukee kannibál a gyilkosságokat egy új szintre emelte. 1978 és 1991 között 17 férfit gyilkolt meg. Megerőszakolta, megkínozta, majd megölte áldozatait. A férfit halálra verték később egy wisconsini börtönben. Dahmer eredetileg Ohio államból származott, állítólag gyerekkori otthonában a mai napig kísért, ahol első gyilkosságát elkövette. Manapság igazi paranormális ínyencek bérlik a házat havi kétmillió forintnak megfelelő összegért.

jeffrey-dahmer-108

John Wayne Gacy
John Wayne Gacyt sokan a bohócos gyilkosként ismerik. Gacy 33 fiatal férfit gyilkolt meg, mielőtt kivégezték volna 1994-ben. Háza Illionis államban található Chicagóban a Summerdale Avenue-n. Ennek kertjében is találtak nyolc holttestet. A szomszédok sokszor sikolyokat hallanak az éjszaka közepén. Állítólag pár paranormális nyomozó már kapcsolatot is teremtett a hírhedt sorozatgyilkossal.

john-wayne-gacy

 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.