Öt különleges tárgy, aminek nem kéne léteznie

Mos öt olyan tárgyat hoztunk, amelyeknek nem is kellene létezniük. A most következő tárgyak olyanok, amelyek szinte bizonyítják, hogy rések vannak a Mátrixban. Itt helyet kaptak talált tárgyak és olyan dolgok is, amelyek régebben fejlettebb technológiát implikálnak. Vizsgáljuk meg őket részletesen!

A Baghdad elem
A most következő tárgyat még időszámításunk előtt 250 környékén készíthették el Irak területén. Az érdekesség az, hogy honnan is tudták az akkoriban élő emberek, hogyan is kell elemet készíteni? Márpedig ebben a szerkezetben minden benne van, ami egy modern elemben szokott. Van benne sav és fémhuzalok is. Pontosan nem tudjuk, hogy mire is használták az egészet, de az bizonyos, hogy ennek nem kellene léteznie.

A Lycurgus kehely
A negyedik században készült ez a különleges kehely, amelyet kétszínű üvegből készítettek. Olyanból, amely a fény függvényében változtatja a színét. Ennek az üvegnek a készítője olyan apró aranydarabokat használ, amelyeket csak elektronmikroszkópon lehet látni, ezért képes a üveg változtatni a színét. Csak néhány ilyen nanotechnológiás üveg maradt fenn az utókornak. Gondolhatnánk, hogy ez csak szép díszítőelem, azonban a modern világban a 3D kijelzőket is ezzel a technológiával alkottuk meg, és sokkal később tértünk vissza ehhez a módszerhez.

Madonna UFO-val
Nagyon sokan sorjáznak ősi földönkívüli teóriákat, azonban az ezekhez csapott egyik legfurcsább kép Madonna Szent Goiovannino képe, amelyen tényleg pont olyan, mintha a kutya az égen ülő UFO-t nézni. Domenico Ghirlandaio festette ezt a képet a 15. században. Mások szerint a háttérben a szentlélek vagy egy angyal jelenik meg. Azonban teljesen egy repülő csészealjra hasonlít.

A Tecaxic-Calixtlahuaca fej
Ezt a különlegességet 1933-ban fedezte fel José Garcia Payón Mexikó városában. Ez a fej kábé ökölnagyságú és terrakottából készült. Első ránézésre nem is furcsa, de az mégiscsak érdekes, hogy a tárgy római. Bizony. Hogyan is kerül egy római fej egy kolonizálás előtti mexikói sírba? Senki sem tudja. A teóriák szerint valaki viccként tette oda 1933-ben, de ezek egyáltalán nem meggyőzőek. Az is lehet, hogy az UFO-k hozták át, ki tudja?

Az Antikythera mechanizmus
Egy görög hajóban harminc bronz fogaskereket fedeztek fel, amely a világ legrégebbi számítógépe. Bizony, a görögöknek még ilyen is volt. Ez a gép dátumok kiszámítására és asztronómiai jelenségek kalkulálására született. Az bizonyos, hogy ez az érdekes szerkezet nagyban megelőzte a korát.
forrás: BlumHouse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.