Öt kísértetjárta mozi

 Sokan azt állítják, hogy a filmszínházak és mozik igazi táptalajai a szellemeknek. Bár páran azt mondják, hogy a szellemek csak olyan helyeken járnak, ahol meghaltak, de az is előfordul, hogy olyan helyre tévednek, ahol életükben jól érezték magukat. Ráadásul a földhöz kötött lelkeknek energiára van szükségük, hogy funkcionáljanak. A legtöbb ember nem érzékeli, hogyha energiát vonnak el tőlük. Az egyik legfontosabb jel, hogy a tested furcsa vibrálásba kezd.
Most mutatunk nektek olyan mozikat, ahol mindenképpen lelkek tanyáznak!

Palace színház – Los Angeles, Kalifornia
A Palace Theater látogatói közül páran emberi alakokat látnak a harmadik emeleten. Mások egy fehér ruhába öltözött nő alakját vélik felfedezni, aki a színpad felett lebeg el. Az épület a régi korokban olyan művészeket vonzott mint W.C. Fields és a Marx testvérek, egyben ez a legrégebbi színház az országban.  Régebben az afroamerikai nézőknek hátul kellett ülniük és külön bejáraton kellett bejönniük.

haunted palace theater

Lincoln Square Theater, Decatur, Illinois
A színház 1916-ban nyitotta meg kapuit Decatur belvárosában. És minden ok megvan arra, hogy kísértetjárta legyen. Egyszer borzalmas tűz ütött ki itt, amely elpusztította a hotelt, amely a mozi helyén állt. Emellett egy Red nevű férfi esett le a karzatról, aki sikeresen felnyársalta magát. A valódi történet szerint Red azonban természetes körülmények között halt meg. Ennek ellenére sokan hallanak itt furcsa hangokat.haunted palace theater los angeles

Sterling Operaház – Derby, Connecticut
Az Operaház 1889-ben épült, és minden kétséget kizáróan kísértetjárta. Egy médium nyomozgatott arrafelé 2013-2014 között, és rengeteg olyan élménye volt, amelyet nem tud megmagyarázni. Próbáltak kapcsolatot teremteni egy Andy nevű kisfiúval is. A kísértetjárás hátterét azonban igencsak nehéz felfejteni. Páran úgy gondolják, hogy az elveszett lelkek a börtönből jönnek, amelyek az operaház alatt létesültek. Sokan azonban híres színészek szellemét is látni vélték. Az operaház most nem elérhető a látogatók számára.

Sterling Opera House huanted

Golden State Theater, Monterey, Kalifornia
Az állami színház először 1926-ban nyitotta meg kapuit. Olyan híres színészek léptek fel, mint Bob Hope és más feltörekvő sztárok a harmincas évekből. A legenda szerint egy vetítő öngyilkos lett a harmadik emeleten, amely még inkább alátámasztotta a kísértetjárást. Sokan még a mai napig hallják a lépéseit az emeleten.

Golden-State-Theater haunted

A Paramount színház, Austin, Texas
A Paramount színház 1915-ben épült, ahol filmeket is vetítettek és más előadásokat is tartottak. A harmincas évektől hatalmas mozipalota lett belőle. Az ott dolgozó két kísértetről számoltak be. Az egyik egy fehér ruhás nőről, aki a vörös szőnyegen lépdel lefelé. Sokan úgy gondolják, hogy háborús özvegy, mivel a színház helyén régiben háborús hivatal volt. Mások egy öreg, jól öltözött férfit szoktak látni szivarral a kezében. Néhány vendég érezte is a szivar illatát.

The Paramount Theater - Austin Texas

 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.