Öt igazi Halloween történet, ami ébren tart éjszaka

Most hoztunk nektek pár való élet által alkotott rémtörténetet. Tudjuk, hogy mennyire szeretitek az ilyesmit, úgyhogy reméljük, hogy ezeket is szeretettel fogjátok fogadni!

Harry Houdini halála
Amikor Houdini éppen nem elegáns illúziói kreálásával foglalkozott, akkor a holtakkal kommunikált. Érdekes fintor a sorstól, hogy a férfi éppen 1926 Halloweenjének éjjelén halt meg egy perforált vakbél miatt. Houdini hashártyagyulladástól is szenvedett, mivel vakbélét nem vették ki időben. De a férfi nem keresett időben orvosi segítséget, sokan úgy gondolják, hogy ezt direkt tette.

Patricia Spencer és Pamela Hobley eltűnése
Patriciát és Pamelát 1969 Halloweenjén látták utoljára. A két tinédzser lány együtt lógott az iskolából annak ellenére, hogy nem igazán voltak jó barátok. Hosszú évek nyomozása arra mutatott rá, hogy valószínűleg kettős gyilkosság történt, miután a két lány ismeretlenek kocsijába szállt be Halloween éjjelén. De az ügyet a mai napig nem oldották meg.

Túlzottan igazi dekoráció
Halloween idején rengeteg helyre borzongató dekorációkat helyeznek ki. Sokakról még azt is nehéz elhinni, hogy nem igaziak. Azonban egy hihetetlen eset során a dekor ténylegesen igazi volt. 2005. október 26-án egy nő úgy döntött, hogy felakasztja magát egy fára, amely egy forgalmas útra nézett. Hosszú órák teltek el, mire az emberek rájöttek, hogy nem dekorációról van szó. 

A EgyptAir gépének végzete
1999. október 31-én az EgyptAir 990-es gépe Kairóból New Yorkba tartott. Ekkor 217-en veszítették életüket. Állítólag ezen a gépen is szándékosan ölte meg a segédpilóta az embereket.

Timothy O’Bryan mérgezése
Rengeteg szülő aggódik, hogy Halloween idején megmérgezik gyermeküket. De szerencsére idegenek még sohasem próbáltak gyerekeket megmérgezni. Azonban a félelem egyetlen esetből ered, amikor a nyolcéves Timothy O’Bryant megmérgezték Halloweenkor 1974-ben. Timothy apja, Ronald ciános cukorkákat adott fiának, lányának és pár barátjának. Ronald abban reménykedett, hogyha több gyerekeket is megmérgez, akkor eltereli magáról a figyelmet. De a rendőrséget nem csapták be, a férfit halálra ítélték és kilenc év múlva ki is végezték. 

forrás: TheGhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Öt igazi Halloween történet, ami ébren tart éjszaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.