Öt hotelszoba, ahol hullákat találtak

El tudjátok képzelni, milyen érzés lehet bejelentkezni a hotelszobátokba és találni egy hullát? Előttetek biztos egy gyilkos lakta a szobát, megölt valakit, majd valahova elrejtette. Most ilyen borzalmas eseteket fogunk veletek megosztani!

Mexikóváros hotel rémálma
2016-ban a Hotel Senadorban egy csapat vendég osztotta meg a szobáját egy hullával. Egy hét alatt a test oszlásnak indult az ágy alatt. Néhányan panaszkodtak a szagok miatt, így a takarítónő átnézte a helyszínt, mire az ágy keretei közé ékelve megtalálták egy nő holtestét műanyagba csomagolva. Azóta már sokan aludtak egy ágyban a hullával. 

A bújócska nyertese Memphiszben
A régi Budget Lodge mára bezárta a kapuit, de amíg nyitva állt a látogatók előtt, addig elég ördögi hely volt. 2010-ben Lakeith Moody bérelt ki egy szobát a barátnőjével, Sony Millbrookkal és négy szerencsétlen gyerekükkel. A hotel személyzete hangos kiabálást halott a szobából, aztán egy héttel később a személyzet teljesen üresen találta a helyet. Úgy sejtették, hogy a család egyszerűen kiköltözött, ezért kiadták másoknak. Öt héten keresztül fogalmuk sem volt, hogy Sonny hullája ott rothad a többi vendég alatt. A takarítók végül szétszedték az ágyat és megtalálták a nőt.

Pasadena Hotel rémálom
1996-ban Lynn Nakamura és testvére, Dennis Wakabayashi egy testet fedeztek fel az ágyuk alatt egy pasadenai hotelben. Mielőtt megtalálták volna a hullákat, az ágyban aludtak, de később is kutatták a borzalmas szag forrását, így találtak rá a hullára. A hotel még mindig látogatható.

Richard Kuklinksi
Richard Kuklinski nagyon félelmetes pasi volt. Állítólag száz és kétszázötven közötti férfit gyilkolt meg 1948 és 1986 között. Amerikai maffiacsaládoknak dolgozott. A férfi ennek ellenére sok hajléktalant is meggyilkolt, főleg azért, hogy minél menőbb gyilkossági módszereket dolgozzon ki. Lelőtte az embereket, megmérgezte őket és élve eltemette. Jégembernek nevezték el, hiszen néha lefagyasztotta a hullákat, hogy a rendőrség nehezebben állapítsa meg a halál beálltának idejét. 1982-ben a férfi társaival motelból motelbe vándorolt. 1982 karácsonyán a York Motelbe jelentkeztek be, ahol a 31-es szobában megöltek egy férfit.  Négy nappal később találták meg a holttestet a szobában.

Holttest az ágy alatt
1999-ben a Burgundy Motor Innben néhány külföldi turista borzalmas szag miatt panaszkodott, ennek ellenére ott maradtak. Másnap reggel a szobalányok felfedezték Saul Hernandez estét. A 64 éves férfit az ágyba rejtették el. Az áldozatot egy 17 éves lány gyilkolta meg, akivel csak most találkoztak. A lánynak még a matrac alá is sikerült begyömöszölnie a férfit.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: