Öt horrorfilmes betegség, amit nem akarsz elkapni

Most hoztunk nektek öt horrorfilmes betegséget, amit biztosan nem szeretnétek elkapni! Készüljetek a kézfertőtlenítőkkel, mivel már a cikk is tüneteket válthat ki!

Cabin Fever
Eli Roth Cabin Fever című filmjében egy húsevő baktérium támad meg egy szerencsétlen csapat fiatalt. Hogyha láttátok  filmet, akkor bizonyára az emlékeitekbe égtek a gyomorforgató jelenetek. A legrosszabb az, hogy a húsevő baci nem öl meg azonnal, előbb végig kell nézned, ahogy a tested darabjaira hullik.


Gikszer kapitány
A Végítélet Gikszer kapitánya borzalmas vírus, amely kiírtja az emberiség 99 százalékát. A vegyi fegyvernek készített influenza képes arra, hogy kicselezze az összes eddig kifejlesztett oltást, hogy aztán kínok között halj meg.

The Infection
A 2004-es japán The Infection című filmben fekete kiütéseket kapnak egy kórház dolgozói, amelyek aztán gusztustalan zöld gugákká fejlődnek a testükön. Hogyha bírjátok az undorító filmeket, akkor ez nektek való lesz.

Valami
A Valami követ (It Follows) című filmben a világ legfurcsább szexuális úton terjedő betegségét ismerhetjük meg. Egy alakváltó szörnyeteget adhatsz át valakinek szexuális úton, amely mindent meg fog tenni azért, hogy meggyilkoljon téged.


28 nappal később
A 28 nappal később borzalmas vírusa miatt az emberek esztelen őrültek lesznek, amelyek mindenkit megtámadnak, akit látnak. Semmiképpen sem szeretnénk ilyet sem az életünkbe.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.