Öt figyelmeztető jel, hogy elraboltak az idegenek

Hipnózis alatt rengeteg ember vall hihetetlen tapasztalatokról, amelyek az idegenekkel állnak kapcsolatban. Most hoztunk öt jelet, amely lehet, hogy arra mutat, hogy elrabolhattak az idegen lények. 

1. Megmagyarázhatatlan vérnyomok

Sylvia Wineroth negyvenes évei közepén jár, és rövidebb hipnózisnak vetette alá magát, hogy többet megtudjon arról, amire egyébként is gyanakodott. Sylvia minden éjszaka betakarta magát, amikor lefeküdt aludni, azonban reggelente mindig úgy ébredt, hogy a takarója felett feküdt. Minden reggel talált pici vörös pöttyöket a lábánál, és felfedezte, hogy ez bizony vér, azonban a lábán nem talált sérüléseket. Még az orvost is meglátogatta, de semmilyen magyarázatot nem talált. Később az orvos vérvizsgálat útján megállapította, hogy Sylvia rengeteg vért vesztett az utóbbi időben, amelyet szédülés formájában érzékelt is. 

unexplained-blood-alien-abduction-1

2. Alvajárás

Milliónyi ember tapasztalta már az alvajárás jelenségét. Az elraboltak közül állítólag sokan hirtelen kezdenek el éjszakai portyákra indulni. A családtagok sokszor elképesztő helyeken találják meg őket. Sylvia esetében is voltak ilyen epizódok. Fia elmondta, hogy édesanyja borzalmasan ijedt arckifejezéssel járta végig a lakást, és úgy dörzsölte össze a kezét, mintha folyamatosan fázna. Minden éjjel a nappali szekrényébe indult a hálószobából, fia pedig próbálta visszaterelni az ágyába.

alien-abduction-bright-lights

3. Elvesztett idő

Szintén sokan beszámolnak az elveszett idő jelenségéről. Sokszor csak percek, de néha órák is kiesnek az elrabolt emberek életéről. Extrém esetekben napok is eltűnhetnek. Sylvia is tapasztalt ilyen jelenségeket, elmondta, hogy egyszer egyik régen nem látott barátnőjéhez indult, azonban csak az ajtóig jutott el. Délre indult volna ebédre, azonban 3:20 perckor ébredt fel az ágyában, amely majdnem három óra kiesést jelentett.

medical-dreams-alien-abduction 

4. Orvosi álmok

Sok esetben az álmok is megmutatják, hogy az emberek valamilyen kezelés alatt állnak, amely sokszor rémületes is lehet. Sylvia is nagyon erős, műtettel kapcsolatos rémálmokat tapasztalt. Sokszor érzett erős fájdalmat a gyomrában, de képtelen volt mozogni. Később, amikor felébredt, többször is hányt. 

alien-abduction-lost-time

5. Élénk fények

Hipnózis alatt sokszor intenzív félelemről számolnak be az emberek, emellett sokszor látnak élénk fényeket. Sylvia a hipnózis alatt erős, fehér fényre emlékezett. A későbbiekben is félelmet váltottak ki belőle a fények. Az utcai lámpák, a kivilágított plakátok mind borzalmas élményeket hoztak elő benne. 

alien-abduction

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Öt figyelmeztető jel, hogy elraboltak az idegenek

  • 2015-07-05 at 4:21 PM
    Permalink

    Az első pontra valami sokkal rosszabbat tippelek: a vérnyomok ágyi poloskára utalnak. Most irtották ki őket a laktanyából, pár kollégát össze is csipkedtek. Szóval, ha vérnyomokat találsz a lepedőn, hívd a rovarirtókat! Komoly betegségeket lehet így megelőzni,

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: