Össze akarsz jönni egy thai szépséggel?

Thaiföldön rengeteg legenda él. Szellemek, lelkek, sötét entitások, amiket nem tudunk megmagyarázni. Most egy városi legendával jelentkezünk, amely egyenesen Thaiföldről csöppent hozzánk. A történet középpontjában egy elátkozott banánfa hölgye áll. De hogyan is lehet összejönni vele? Hogyha meguntad a Tindert, akkor most mindenképpen szeretnénk nagy kihívás elé állítani. A banánhölgy neve pedig nem más, mint Nang Tanee.

Nang Tanee nem más, mint egy fiatal, szépséges női lélek, aki megátkozott előző életének karmája, így egy banánfában rekedt, hogy megfizessen bűneiért. A legenda szerint hosszú, egyenes, bársonyos haja van, ruhája zöld levelekből áll, amelyek körülölelik a testét. Gyönyörű ajka mellett elállhatatlan banánillatot áraszt, amelyek megtöltik a levegőt körülötte.

Nang Tanee sokszor elcsábítja a férfiakat egy egyéjszakás kalandra…de hogyha te az a típus vagy, aki szereti tartani a gyeplőt (ami bevalljuk fontos lehet, hogyha egy szellemmel akarsz randizni), akkor ez tetszeni fog neked. Nang Tanee teste ugyanis pontosan akkora és olyan formájú, mint az a banánfa, amelyet választasz. Szóval teljesen rajtad áll, hogy melyik fát választod, ami épp neked tetszik.

Jól hangzik mi? Akkor eljött az idő, hogy randizzunk is vele. Arra emlékezz, hogy mint földi halandónak muszáj lesz elköteleződni és őszintének lenni ennél a kalandnál.
Az első feladat az, hogy találj egy virágzó banánfát, ahol a termések a fa közepéről lógnak – mivel ez lesz az a fa, amit Nang Tanee megszállt. Aztán vigyél pár szép ékszert és ruhát, és akaszd fel a banánra, mintha felöltöztetnéd. Aztán a következő éjjel meg kell látogatnod. Gondolkodj a szövegen, amivel le fogod venni a lábáról. Emellett még egy nagyon fontos elem, hogy ne felejtsd el lehántani a külsejét a fájnak a tetejéhez közel, és belevésni egy női alakot.
Hogyha minden jól ment,, akkor Miss Tanee-nek meg kellene jelennie az álmaidban, ami a beleegyezésének a jele, hogy bizony elnyerted a szívét. Emellett meg kell említenünk, hogy bizony innentől a lány a férjének gondol.
És hát…a házasság nem mindig virágoskert. Innentől jön a félelmetes rész: hogyha valaha is meg mered csalni Nang Tanee-t egy másik élő lélekkel, akkor bizony átkozott leszel.
Nang Tanee nem ismer kegyelmet, hogyha csaló férfiakról van szó. Gondolkodás nélkül fogja eltörni a nyakadat, miután meglátott egy másik nővel. Kegyetlennek hangzik, de igazából te próbáltál egynél több feleséget tartani. Néha még meg is bocsájtja a félrelépéseket, de fontos, hogy ő legyen az első számú feleséged. Ki szeretné kipróbálni?

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: