Ősember és dinoszaurusz szellemek?

Ez a bejegyzés bizony ősember és dinoszaurusz szellemekről szól. Nem is gondoltátok volna, hogy valaha erről is fogunk beszélni, ugye? Azonban, mivel ezek a lények is jártak a földön, akkor miért is ne maradhattak volna szellemek is hátra?

Az emberek, amikor paranormális jelenségekről beszélnek, akkor sokszor beszélnek ősi indiai temetkezési helyekről, amelyek ősi népek kísértenek. De miért is ez lenne a vég? Miért ne mehetnénk vissza messzebbre? Miért ne lehetnének szellemek a földön az első emberekből is és a dinoszauruszokból is? Főleg, hogy a dínók 200 millió évig uralták a földet.
dinosaur ghost

 Nem tudjuk ugyan, hogy a szellemek léteznek-e, de hogyha igen, akkor az ősi szellemeknek is létezniük kell. A most következő fotót egy turista, Simon Howard készítette, aki ősi barlangokat látogatott meg Angliában. Elmondása szerint a kép készítésekor az arc nem volt látható, de kép igencsak borzongató. Lehetséges, hogy egy ősi ember képe lenne, aki még mindig a barlangban él?

caveman Ghost

A másik érdekes példa a Loch Ness körül kering. Lehetséges, hogy Nessy egy dinoszaurusz szelleme lenne? Ha belegondolunk a készített fotókba, akkor a teória egyáltalán nem is fura. Hatalmas vízi szörnyeteg az ősi dinoszauruszok visszamaradt lelkeként? Persze mindez csak teória, de annak érdekes lehet.
Loch Ness monster

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: