Óriások éltek az Antarktisz közelében?

Azt mondják, hogy hatalmas, fehérbőrű, emberszerű teremtmények élnek az Antarktisz közelében, amelyek akár harminc méteresre is megnőhetnek. Senki sem tudja, hogy mik ők, de nagyon sokan állítják, hogy már találkoztak ezekkel az emberszerű lényekkel az óceán mélyén.

Az elmúlt évtizedekben szinte folyamatosan pletykáltak a hatalmas, emberszerű lényekről, amelyek a Antarktisz jeges tengereiben élnek. A szemtanúk állítása szerint ezeket a lényeket Ningennek hívják (amely japánul embert jelent), mivel emberi alakjuk van, sokszor lábbal és ötujjas kézzel rendelkeznek. Néhányan azt mondják uszonyaik vagy hableányszerű farkuk van. Az egyetlen kivehető arcvonás a szem és a száj, de a leírások minden elmondásban változnak.
Egyetlen dologban értenek csak egyet a szemtanúk: a Ningenek óriási méretűek, akár harminc méter hosszúak is lehetnek. De lehetséges, hogy csak egy hatalmas halról beszélünk? Általában hajók utasai figyelték meg a távolból őket, de amint közelebb értek hozzájuk, azonnal eltűntek a színről.

Azonban Ningeneket már fedeztek fel a Csendes és Atlanti-óceánokban is. A legtöbb esetben éjjel észlelték őket, így szinte lehetetlen felvételt készíteni róluk. De mik is lehetnek ezek?
A legtöbben úgy gondolják, hogy az egész csupán városi legenda, de mások szerint ezek az emberi teremtmények tényleg léteznek. A paranormális nyomozók között is igencsak népszerű a teória, sokan kutatják is ezeket a lényeket.
Számos teória létezik. Sokak szerint albínó bálnák vannak jelen, mások szerint ősi emberszabásúakról van szó. Néhányan még földönkívüliekre is gyanakodnak. Szerintetek mi lehet a megoldás?

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.