Öngyilkosság alvás közben?

Mára egy rémisztő történetet hoztunk, amelynek főszereplője a 18 éves Carissa Glenn, aki különös körülmények között hunyt el.

A 18 éves lány új lakásba költözött, ahol furcsa jelenségeket kezdett el tapasztalni. Úgy érezte, hogy valaki mindig mellette van, pedig egész éjjel egyedül volt. Sokszor mesélt barátainak és családjának is az érdekes jelenségről. Olyan pletyka járta, hogy a lakás előző tulajdonosa felakasztotta magát.
A barátai szerint a lánynak nagyon élénk rémálmai voltak az akasztással kapcsolatban, ezért érezte úgy, hogy szellemek kísértik. A barátai egyre inkább aggódtak Carissa épségéért. A lány régebben is alvajáró volt, sokszor kiélte álmait.

Később kiderült, hogy az előző lakóról hamisak az akasztással kapcsolatos pletykák, de ennek ellenére Carissa mégis úgy érezte, hogy lakását egy szellemmel osztja meg.
2008. április 14-én a boldognak tűnő fiatal lány elment elfogyasztani pár italt barátaival, később pedig felakasztotta magát egy sállal lakásában.
A lány a barátai szerint teljesen kiegyensúlyozott volt. Egyedül az éjszakák zavarták a lakásában, hiszen érezte valakinek a folyamatos jelenlétét az álmaiban. A lány állítólag alvajárás közben ölte meg magát.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.