Nyolc jel, hogy a gyereked médium

Mary Jane ötéves kislánya, Shaely ordítozva rohant ki a fürdőszobából, és elmondta édesanyjának, hogy egy majomember lakik a tükörben. Mary-Jane lassan lenyugtatta a gyermekét, majd kissé félve benézett a fürdőszobába. Persze, semmit sem talált odabent. Nem tudta, hogy megkönnyebbüljön, vagy még inkább aggódni kezdjen. 
A lánya folyamatosan olyan emberekkel beszélgetett, akik nem voltak jelen. Hamarosan kiderült, hogy kislánya nagy valószínűleg médium. 
A legtöbb ember, akinek ilyen különleges képességei vannak már gyerekkorában felfedezi ezeket. Általában ezek olyan dolgok, amelyekkel együtt születünk. Most hoztunk nyolc jelet, ami azt jelentheti, hogy egy gyermeknek különleges képességei vannak. 

1. Van képzeletbeli barátja
A gyerekek sok esetben nem tudják elkülöníteni a valóságot a paranormális dolgoktól. Hogyha egy szellemgyerek bukkan fel, hogy játsszon velük, akkor valószínűleg meg sem kérdőjelezik létezését. Kérdezd meg a gyerekedet erről az új barátról. Tudj meg róla személyes részleteket, nevet, kort és ruházatot. Emellett fel is veheted gyermeked beszélgetését ezzel a képzeletbeli baráttal, hiszen a felvételen lehet hallani fogod a válaszokat is. 

2. Szokatlanul figyelmes
Észrevesz olyan dolgokat, amelyek abban az időpillanatban nem fontosak, de később nagyon is azzá válnak? Emellett elképesztően nagy képzelőerejük is lehet.

3. Empatikus
Az empata az, aki megérzi mások érzelmeit. Egy empatikus gyerek szokatlanul jól bánhat az állatokkal, és megérezheti, hogyha nem érzed jól magad. Figyeld meg, hogy reagál azokra az emberekre, akik betegek. Sok esetben átveszik mások érzéseit, és megkívánják néha azt is, hogy egyedül legyenek.Hogyha több időt tölt egyedül, mint emberek között, akkor az is jel lehet.

Psychic-Children

 4. Élénk álmai vannak
Sokan úgy gondolják, hogy az emberek, akik élénk álmokat látnak szorosabb kapcsolatban állnak az univerzummal. A médium gyerekek sokszor képesek irányítani az álmaikat és visszautazni előző életeikbe. Hallgasd meg, miket mesél neked az álmairól!
5. Néha csak úgy tud dolgokat
A médiumok sok esetben tudnak dolgokat, amelyekhez nincs hozzáférésük. Például megtalálnak elvesztett tárgyakat, és idegenekről tudnak információkat.
6. Hányinger és fülcsengés
Mind a két tünet jelentheti azt, hogy valakinek médiumos képességei vannak. Sokan furcsaságokat éreznek a gyomrukban, hogyha a túlvilággal kerülnek kapcsolatban, és meg is hallják közeledésüket.
7. Titkolózó természet
Akik ilyen képességekkel rendelkeznek sok esetben rejtegetik azokat. Ez főleg akkor igaz, hogyha a szülők nem hisznek nekik. 
8. A szülőnek is vannak ilyen képességei
Sok esetben ezek a dolgok öröklődnek. Néha erősödnek generációról generációra attól függően, hogy mennyire használják őket. Sok esetben azonban maguk a szülők nyomják el ezeket a képességeket a gyerekben. 
psychic-child
forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.