Novellapályázat eredményhirdetés

Már nagyon vártátok, hogy jelentkezzünk a Tábortűz körül novellapályázat eredményeivel, így most reméljük, hogy mosolyt csalunk az arcotokra! Mindenkinek nagyon szeretnénk megköszönni, aki megtisztelt bennünket az írásával, és megszavazta nekünk a bizalmat, hogy megossza velünk a történetét. Idén öten olvastuk a novelláitokat, és mindannyian nagyon élveztük a zsűrizést. Akinek idén nem sikerült bekerülnie a kötetünkbe az se keseredjen el, biztosan jelentkezünk még hasonlóval! A nyerteseknek pedig ezúton is szeretnénk gratulálni.

novellapalyazat-1

Idén 10 novella kerülhet bele a kötetünkbe, amelyek később elérhetőek lesznek az oldalon ingyenesen letölthető e-book formátumokban. Kiemeljük az első három helyezettet, akik kis ajándékban is részesülnek tőlünk:

Sipos Szabina – Drága Menyasszonyom

Early Moon – Ha elszabadul

Nagykutasi Tibor – Vérszag

A többi kötetbe bekerült novella:

Bacsai Gábor – Azon az éjjelen

Cseke Lajos – Gólyatábor

Frey Éva – A szkeptikus

Detty Colony – Azték hagyaték

Danny Valentin – Nyári holdas éjszakán

Koós Patrícia- A suttogó erdő

Wadolowska Balogh Orsolya A vudu papnők mágikus ékszerei

Hamarosan minden íróval felvesszük a kapcsolatot! 🙂

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Novellapályázat eredményhirdetés

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.