Nő a plafonon a Springville szállóban

Springville-ben, Kalifornia államban rengetegen meg vannak róla győződve, hogy a helyi szállót kísértetek lakják. A Springville Innben sok helyi dolgozik, és a szállóhoz egy étterem is tartozik. Idővel kiderült, hogy a szállóban nem is egy, hanem egyenesen négy szellem lakozik.

A szállót most ideiglenesen bezárták, de néhány volt dolgozó még most is emlékszik a borzongató eseményekre. Charlene az étteremben dolgozott a nyolcvanas években, és számos furcsa jelenséget tapasztalt, de a legemlékezetesebb mégis egy nő alakja volt.
“Az egyik munkatársam hosszasan könyörgött, hogy vegyem át az éjszakai műszakot, mivel nagymamáját kórházba kellett vinnie reggel. Szükségem volt a pénzre, épp ezért azonnal beleegyeztem. Körülbelül este tíz óra lehetett, amikor az utolsó vendég is visszament az étteremből a szobájába. Azonnal elkezdtem letörölni az asztalokat, felporszívózni. Azonban az egyik pillanatban hideg fuvallatot éreztem, ezt még annyira nem is tartottam furcsának. Inkább felvettem a fűtést, és visszatértem az asztalokhoz. Ahogy áthajoltam az egyiken, akkor furcsa hangot hallottam magam mögött.

shut-in-film-2016-poster1
– Akarod, hogy újratöltsem a sótartókat? – kérdeztem, mivel biztos voltam benne, hogy a menedzser jöhetett vissza.
De senki sem válaszolt, így hátrafordultam, de teljesen egyedül voltam az ebédlőben. Felhúztam a vállam, és visszatértem a munkámhoz.  Átnézem az asztalok felett, aztán megláttam valakit, aki az asztalnál ült. A fények halványan világították meg, de így is tudtam, hogy nem hétköznapi nő. Vettem egy mély lélegzetet, és elkezdtem lassan az asztal felé sétálni. Egy percre se vettem le róla a szememet, de ahogy közeledtem, halványodott az alakja. Amikor odaértem, akkor már nem volt a közelben. Annyira nem lepődtem meg, inkább visszatértem az asztalokhoz.
Újra egy asztalt töröltem, amikor meleg fuvallatot éreztem az arcomon, mint amikor valaki rád lehel. Felnéztem, és a plafonon megpillantottam a nőt, ahogy rám nézett. Valami furcsa és undorító anyag folyt a szájából. Sikoltva rohantam vissza a konyhában.
Nagyon régóta nem jártam a Springville Innben, de ez az emlék örökre kísérteni fog.”

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.